Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jan Hájek / foto: Korzo

Holky, máte šanci: Sexy muž roku nemá přítelkyni!

Která by nechtěla Muže roku?

Muž roku ČR 2010 Jan Hájek je nezadaný. "Na životní lásku zatím čekám," řekl Korzu. A na otázku, jaké dívky se mu líbí, odpověděl, že preferuje inteligentní brunetky.

Honza vyhrál letošní soutěž o Muže roku s naprostým přehledem, přestože jeho výkon ve volné disciplíně poznamenala nedávná havárie na motorce. Projektový manažer Jan Hájek neměl konkurenta, vypadá skvěle, má výbornou figuru, je pohotový.

magazin.cz

Není metrosexuál!
Zároveň ale tvrdí, že svému vzhledu se nijak přehnaně nevěnuje. "Nejsem metrosexuál, netrávím spousty času před zrcadlem, řekl bych, průměrně tak půl hodiny denně. Ráno zhruba deset minut, a když mám obchodní jednání, asi o pět minut déle," prozradil Korzu.

Vítěz soutěže Muž roku 2010 na sebe nechtěně prozradil, že je dost pořádkumilovný. "I tužky mám na stole srovnané, ve skříni mám komínky, ale myslím, že to zase nepřeháním. Pohozené tričko na židli nepovažuji za nepořádek," upřesnil Jan Hájek pro jistotu.

Má šanci v Indonésii?
A co si slibuje od vítězství? Kariéra modela ho prý neláká, takže se nechá překvapit, co mu osud přinese.

Rád by se na nějakou dobu podíval do zahraničí a našel si tam zajímavou práci v oboru. Česko bude nyní reprezentovat na soutěži Mister International v indonéské Jakartě, tak kdo ví, kam ho vítr zavane…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58