Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
šťastné maminky / foto: repro Daily Mail

Sestry porodily ve stejný den a na stejném oddělení. Obě kluky!

Tomu se říká velká náhoda.

V jedné široké anglické rodině mohou mít dvojnásobnou radost. A to doslova. Podařila se totiž nevídaná věc – dvě sestry porodily ve stejný den, v té samé nemocnici a na jednom oddělení. Dokonce si střídaly pokoje. A navíc mají obě kluky.

Pospíšily si
Catherine Morrisová a Dawn Pottsová porodily v nemocnici v severním Staffordshire v rozmezí pouhých sedmi hodin.

Paní Morrisová, která byla v nemocnici první, i když rodila jako druhá, dostala pokoj, který měl původně patřit její sestře.

Původně měly sestry rodit v rozmezí čtyř dnů. Už to by bylo málo vídané. Ale ženám se zjevně chtělo, aby bratranci měli narozeniny ve stejný den.

Větší náhoda než v loterii
Dawn Pottsová rodila o jedenáct dní před termínem císařským řezem, Catherine Morrisová se také předběhla a rodila ve stejný den jako sestra.

„Jsme si opravdu hodně blízké a sdílíme své problémy. Teď sdílíme něco úžasného, když se nám narodily děti ve stejný den,“ říká paní Morrisová.

Ženy by si možná měly vsadit v loterii, protože mají opravdu velké štěstí. Jeden z bookmakerů stanovil na něco takového zpětný kurz 125 000:1. Podle něj je pravděpodobnější, že se Lindsay Lohanová provdá do královské rodiny než něco takového.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 17