Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Jak zničit vztah, aniž byste si toho všimli

Muži k tomu mají dobré předpoklady.

Být ve vztahu není pro muže zrovna jednoduché, obzvlášť když na to nemá buňky. Někdy je snad až příliš snadné ženu odpudit. Mnozí pak ani neví, jak se jim to povedlo. Tady jsou rady, jak to pro změnu nepokazit…

Záplava dárků
V rané fázi vztahu jste samozřejmě šíleně zamilovaní a chcete to dát co možná nejvíce najevo. A tak holce nosíte spousty dárků. Ta to samozřejmě oceňuje, protože dívky dárky milují. Jenže tohle ukrutné tempo vaše peněženka asi nevydrží a postupem času ostatně přestanete cítit potřebu stále něco kupovat. A je zle. Zmlsané dívce už nestačí jeden dárek za čas a začíná být naštvaná. Proto je paradoxně dobré s dárky šetřit hned ze začátku.

Intimní detaily příliš brzy
O konverzaci na téma počasí nebo místa, kde jste se narodili, se dělá hodně vtipů. Je to zkrátka klišé. Zároveň ale existuje dobrý důvod, proč se na několika prvních rande podobné konverzace držet – je totiž neškodná. Naopak muži mají tendence hned odhalovat intimní a osobní bomby, o kterých si myslí, jak jsou zajímavé a vtipné. Možná jsou, ale některé mohou holky pěkně odradit.

Nemít žádný názor
Holky mají samozřejmě rády kluky, kteří jsou v pohodě a svým způsobem na všechno kývnou. Jenže všechno má své meze. Za čas to může dospět do takového stádia, že váš názor nebude brán vůbec v potaz a naopak budete neustále objektem křížových výslechů. Občas je potřeba si dupnout, jinak jde vztah do kytek, přestože ustupování se jistou dobu může jevit jako způsob, jak si ho udržet.

Stěžovat si

Nechte holku, ať vám pomůže – to jí dovolí být větší součástí vašeho života. A nezapomeňte na oplátku pomáhat také vy jí. Ale za žádných okolností na ni nevybalujte všechny problémy, které máte. Nejenže vám s nimi nepomůže, ale navíc jí začnete připadat nedospělí. Pak už je jen krůček k tomu, aby si začala povídat se svalnatým trenérem v posilovně. Ani se nenadějete a jsou spolu v posteli.

Neustále požadovat sex

Ve vztahu jednou přijde chvíle, kdy si rozhodnete vyměnit své tělesné tekutiny. Vám se to bude líbit a ona bude předstírat, že se jí to líbí. No dobrá, možná se jí to taky bude líbit. Ale vám se to bude líbit vždycky víc a budete toho chtít víc. A tady je potřeba si přitáhnout uzdu. Pakliže budete sex neustále iniciovat nebo dokonce vyžadovat, hrozí, že jí to unaví nebo jí začne připadat, že vám jde jen o něj.

Říkat „miluji tě“ příliš brzy
Každá holka samozřejmě sní o princi, který přijede na bílém koni. Ale nemusí hned říkat „miluji tě“, protože dívky tohle chápou většinou jinak než muži a obvykle závazněji. Když jim to někdo začne říkat po pár dnech, bude jim to podezřelé. Pak jim to začne být divné a už se do vás nikdy nezamilují. Všechno má zkrátka svůj čas.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31