Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

Trapas: Největší hudební propadáky!

Máme tu nové talentové soutěže, kde nechybí ani zpěváci. My vám přinášíme největší světové experty z podobné soutěže Idol.

Švédská tryskomyš
Blonďaté vlásky, tělíčko tenké jako niť a hlásek jako konipásek. Zhruba tak by se dal popsat soutěžící ze švédské hudební soutěže Idol 2006. Přestože mladík se svou verzí hitu Dragostea Din Tei nepostoupil do druhého kola, byl jediný, který si dokázal dát ruce za krk tak, že mu na hrudi spočívaly jako šála. Cirkusáci volají – BRAVO!

Americká „královna“
Zrzek Steven Thoen si to zamířil před porotu s megahitem skupiny Queen – Bohemian Rhapsody. Jeho jemný hlas však na „vejšky“ Freddie Mercuryho nestačil. A tak se celá akce zvrhla v zoufalé skučení. Výsledek byl bohužel jasný - „Máš padáka!“

Bulharská bouřka
Není nic horšího, než když si soutěžící vybere anglickou píseň, ale sám anglicky neumí. To je bohužel případ Bulharky Valentiny Hasan, která si zvolila náročnou píseň od Mariah Carey „Without you“. Trapas nastal, když brunetka v refremu zpívala „Ken lee“ místo „I can´t live, If living is without you...“

Skoro zvracející tenager
Jo, death metal, to není panečku to pravé. Ale vysvětlujte to skalnímu fanouškovi tohoto „okrajového“ žánru. Americký tenager se skladbou deathmetalové kapely Silverstein nezabodoval, ale ani ho to nějak nepálilo. On totiž zpívá ve své kapele – Damner Divine!

Naléhavé volání o pomóóóc
Marcus Beling z Kalifornie miluje Michaela Jacksona. Ten by se ale při interpretaci jeho hitu „She´s Out of My Life“ zřejmě obracel v hrobě. Když se porota soutěžícího zeptala, jak svůj hlas trénuje, odvětil, že se naučil zpívat z DVD.

Malajská horečka
Možná, že se domluví ve své domovině – Malajsii –, ale v Anglii či anglofonních státech by se určitě se zlou potázal. A ještě, kdyby k tomu začal zpívat! Zkrátka tento mladík nemá hlas ani páru, o čem vlastně tak oddaně toká.



Bulharský „zlý hoch“

A je tady poslední bonbónek - Jackson podruhé. Jeho hit „Bad“ v podání bulharského fanouška zní opravdu specificky. Koupili byste si jeho cédéčko?:-).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26