Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Dokonalá postava snadno a rychle?

Chcete zhubnout? Trápí vás tukové polštářky? Celulitida? Máme pro vás řešení! Navštivte Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO, všechny tuky odsud nemilosrdně a hlavně bez bolesti vyženou.

Možná už se vám to také přihodilo. Během dovolené jste si dopřávali nejrůznějších dobrot a lenošení poněkud více, než by bylo záhodno. A postava bohužel nezůstala bez následků. Jak se dostat zpět do formy a hlavně zhubnout nabrané kilogramy opravdu rychle a bez mučení?

Chirurgická liposukce se nemusí každému zamlouvat. Dobrovolně se nechat řezat. Nemluvě o hospitalizaci, anestézii, podlitinách, nezbytné rekonvalescenci a hlavně několikaměsíční bolesti.

Zpěvačka Kamila Nývltová na liposukci ve Slim&GO

Naštěstí dnes už si můžeme vybrat jinou, vysoce účinnou, efektivní a šetrnou alternativu. Kavitace neboli bezbolestná liposukce ultrazvukem je metoda neinvazivní a bezpečná, mimořádně vhodná právě k redukci tukových polštářků a zbavení celulitidy. A navíc! Nebolí a výsledky jsou jasně viditelné již po prvním ošetření. Po absolvování procedury pak normálně pokračujete v jakýchkoliv činnostech.

Vysoce specializované Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO sídlí v malebném prostředí Míšeňské ulice na Praze 1 u Karlova mostu, nedaleko Malostranského náměstí. Další nově otevřenou pobočku pak naleznete v Londýnské ulici na Praze 2.

Příjemný personál tu pracuje pouze s novými a nejúčinnějšími stroji té nejvyšší řady a specifikace. Nabízí ošetření bříška, boků, stehen, zadečku, lýtek, rukou i zad. Právě nyní si můžete zakoupit výhodné balíčkyCelulitida pryč“, „Ploché bříško“, „Sexy nožky“ či si vybrat některou z exkluzivních variant. Ceny nejsou rozhodně přehnané, začínají totiž na 1990 Kč za partii. Když si necháte ošetřit více partií, počítejte s klesající cenou.

Modelka a playmate Gabriela Dvořáková na liposukci ve Slim&GO

Na internetových stránkách www.slimngo.cz lze zhlédnout instruktážní video, jak samotná bezbolestná liposukce probíhá. Založena je na ultrazvukové technologii, která narušuje podkožní tukové buňky. Tuk prochází metabolickými přeměnami a spolu s vodou ho tělo využije jako zdroj energie. Volné mastné kyseliny zpracují játra, stejně jako se to děje u jídla. Působením ultrazvuku buňka praskne a tuk se pak přes játra a ledviny dostává do lymfatického systému a klasickou cestou, močí, se vyloučí z těla ven. Zdravý člověk se vypořádá s uvolněným tukem naprosto přirozeně. Při těžkém poškození jater a ledvin se ultrazvuková liposukce samozřejmě neprovádí.

I z tohoto důvodu dostanete nejprve k vyplnění zdravotní dotazník. Masérka vás posléze změří na vámi zvolené partii. Jako první přichází na řadu lymfatická masáž. Pak se na danou partii nanáší vodivý gel a po něm masérka přejíždí střídavě ultrazvukovou sondou a hlavicí s vakuem. K tomu musíte po celou dobu procedury držet speciální ultrazvukovou tyčinku. Zpočátku v hlavě uslyšíte jakoby vysoké nepříjemné pískání. Ovšem při představě, že to asi „praskají“ tukové buňky, si na to jistě rychle zvyknete. Navíc ve vkusně zařízené místnosti hraje příjemná hudba. Nic vás nebolí. Spíše vám to připomíná příjemnou hřejivou masáž.

Krátká prezentace bezbolestné liposukce ve Slim&GO

Ošetření trvá 40 minut. Po kavitaci si vyberete z několika druhů zábalů a pak již vás masérka zabalí do fólie. Obléknete si speciální drenážní kalhoty, které se nafukují a vyfukují směrem od chodidel až po bříško. Tím se řádně rozproudí lymfatický oběh. Přes lymfatický systém se totiž následně dostává tuk ven z těla. Určitě si užijte půlhodinku tohoto „nadnášejícího“ pocitu a relaxujte.

Po uplynutí lymfodrenáže přichází na řadu závěrečné přeměřování. Běžně dochází po absolvování procedury k úbytku 2 až 6 cm. Záleží na typu postavy, ale i na typu vašeho tuku. Důležité je několik dní, před zákrokem i po něm, dodržovat pitný režim na 2 a půl litrech. Vyvarovat se alkoholu, omezit kávu, černý čaj a preferovat lehčí jídla. V průběhu týdne po proceduře se stále vyplavují tuky z těla ven a ubývají tak ještě další centimetry. A pozor! Kavitace rozhodně nemá jojo efekt.

Co dodat závěrem? Přijďte a vyzkoušejte! Stejně jako již tak učinily zpěvačky Kamila Nývltová, Klára Kolomazníková, modelka a playmate Gabriela Dvořáková či modelky Agáta Hanychová a Kristýna Lebedová.

Bojíte se snad, že zaplatíte a výsledky nebudou nikde? Pokud nebudete mít žádný úbytek, tak neplatíte nic. Ale věřte, že to funguje. SLIM & GO, tuky odsud vyženou!

www.slimngo.cz

Principem kavitace je rozbití membrány tukových buněk ultrazvukem. Obsah buněk se uvolní, dostane se do mezibuněčného prostoru a následně je přirozeně odplaven lymfatickými a močovými cestami ven z těla. Neinvazivní liposukce je tedy založena na působení nízkofrekvenčního ultrazvuku spojeného s vakuem, který několikanásobně zvyšuje účinek samotné kavitace. Vakuum jemně nasaje kůži, stiskne ji pevně na aplikátor, a tím zvyšuje účinnost samotné kavitace. Působením cílených ultrazvukových vln dochází k rozkladu tukové tkáně. Po její eliminaci je tuk ve formě triglyceridu odplaven do intersticiální tekutiny mezi buňkami, kde je enzymaticky metabolizován do glycerolu a volných tukových kyselin. Vodou rozpustný glycerol je použit jako zdroj energie, zatímco nerozpustné volné tukové kyseliny jsou přeneseny do jater, kde jsou zpracovány. Tuk je tedy odváděn ven z těla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11