Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Dělali randál. Skončili s exkrementy na hlavě!

Co se vám může stát, když budete příliš hluční?

Možná už jste se do podobné situace také někdy dostali. Byli jste venku, případně v nějakém ne příliš dobře těsnícím bytě v dobré rozjařené náladě, neuvědomili jste si, že už odbyla desátá hodina a měli byste dodržovat noční klid, a v tu chvíli vás začal kdosi peskovat. Nejspíš naštvaný důchodce, kterému jste rušili spánek.

Pozor v Chorvatsku
Na takové připomínky v alkoholovém opojení člověk příliš nedá, to je jasná věc, i když rušit noční klid by se vážně neměl.

A tak to většinou dopadá přinejmenším hlasitým hubováním nebo rovnou přivoláním policajtů.

Ovšem sedmašedesátiletý chorvatský důchodce Attila Blubnik vzal celou věc do vlastních rukou. Situace byla přitom přesně taková, jak jsme ji popsali.

Létaly výkaly
Banda lidí tropila kravál na zahrádce jedné restaurace v chorvackém městě Murter. Zřejmě nešli utišit, a tak si Attila, bydlící v bytě na restaurací, připravil svou dávku do kyblíčku a z okna smradlavé exkrementy vrhly po hlasitých štamgastech.

Docela by nás zajímalo, jak se výtržníci tvářili.

Tentokrát si každopádně policajti přijeli pro Attilu Blubnika, nikoliv pro hlučné hosty. Protože házet výkaly, to se taky nedělá.

Není to přitom první Attilova eskapáda. Poprvé byl zatčen, když do té samé hospody pod svým bytem nakráčel rozzuřený a s dřevěnou tyčí v ruce.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27