Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ben Affleck / foto: Shutterstock

Ben Affleck šel do banky. Převlečený za smrtku se samopalem!

A pořádně vyděsil klienty banky. Měli ho za ozbrojeného lupiče.

Hollywoodský veterán Ben Affleck se přiznal, že omylem k smrti vyděsil zákazníky, když během natáčení přišel do banky oblečený za smrtku a se samopalem v ruce.

Během natáčení scén nového filmu The Town, který pojednává o skupince bankovních lupičů, Ben zapomněl, že je ještě pořád v kostýmu. Odskočil si do banky i se samopalem.

Bála se ho i bez masky

"Jeden den jsme natáčeli u banky. Manažer rozhodl, že kvůli nám zavírat nebude, a tak jsme se snažili vyjít mu vstříc. No a pak jsme pracovali na scéně, kde mám na sobě masku smrtky, Jeremy Renner také, a společně táhneme Rebeccu Hallovou do dodávky. Rozhodli jsme, že bychom měli začínat v bance, aby se to dalo dobře nastříhat, a tak jsem tam šel. Vešel jsem prostě v masce, se zbraní v ruce. A řeknu vám, že až do té chvíle jsem nikdy neviděl, jak to vypadá, když jsou lidé opravdu vyděšení. A to včetně ochranky," přiznal herec a režisér.

Když si uvědomil své opominutí a snažil se zákazníky uklidnit, prý to jen zhoršil. "Jedna dáma začala řvát, a tak jsem si sundal masku a řekl: ´To je v pořádku, to jsem jen já!´ A ona začala křičet ještě víc," dodal Affleck podle informací serveru FemaleFirst.

Kriminálníci mají u filmu problémy

Přiznal také, že se produkce se rozhodla pro film najmout několik opravdových kriminálníků a byly s tím potíže.

"Ve filmu jsme měli celou řadu lidí, kteří strávili nějakou dobu za mřížemi. Byl s tím problém, když jsme natáčeli scény, v nichž měli držet zbraně, protože lidé, kteří nemají čistý trestní rejstřík, je držet nesmějí. Museli jsme jít za soudcem a za jejich kurátory. A ukázalo se, že dosáhnout v takových případech výjimky není nijak jednoduché," uzavřel herec.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9