Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kelly McGillisová a Tom Cruis ve filmu Top Gu / foto: Shutterstock

Milenka Cruise z Top Gunu se vdala. Za ženu!

Americká herečka Kelly McGillisová, exmilenka hollywoodské hvězdy Toma Cruise, uzavřela partnerství se svou dlouholetou přítelkyní.

Ženy tak učinily během civilního sňatku pouhý rok poté, co dříve dvakrát vdaná McGillisová přiznala, že je lesbička.

Top Gun ji katapultoval vzhůru
McGillisová se do povědomí diváků navždy zapsala v hlavní ženské roli v Top Gunu, filmovém trháku z roku 1986, který se krátce po uvedení do kin zasloužil o velký příliv nadšenců do americké armády.

Kelly zde ztvárnila postavu přitažlivé milenky vojenského pilota Mavericka, kterého si zahrál Tom Cruise. Tato role ho doslova i obrazně katapultovala na hvězdné herecké nebe.

S muži to neklapalo
Herečka po svých dvou neúspěšných manželstvích vloni světu přiznala, že je lesbička. Zároveň se novinářům netajila se svou životní láskou v sukních Melanií Leisovou, která se nyní živí jako obchodní ředitelka.

Dvojice se setkala v roce 2000, kdy herečka Leisovou přijala jako barmanku do své restaurace na Floridě, kterou v té době vlastnila s manželem.

Obě ženy si vyměnily prstýnky minulou středu během malého, soukromého obřadu v New Jersey. Třiapadesátiletá McGillisová už svatební uličkou procházela potřetí. S druhým manželem Fredem Tillmanem má dvě dcery, Kelsey a Sonoru.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14