Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kirstie Alleyová / foto: starpulse.com

Alleyová shodila 23 kilo ze 105ti! A hubne dál...

Herečka Kirstie Alleyová vypadá zase sexy. Dlouho přitom spíš "kypěla zdravím" a zápasila s velkou nadváhou.

Nebohá Kirstie už celá léta drží diety. Vloni prý shodila 35 kg díky dietě Jenny Craigové, ale pak zase váhu nabrala a dosáhla až úctyhodných 105 kilo. Její zatím poslední zápas s přebytečným tukem zachytila realitní show The Big Life.

magazin.cz

Alleyová zápasí s nadváhou dlouhá léta

Zavírala oči před pravdou
Teď se zdá, že se herečce daří na dosažené váze zůstat. V rozhovoru pro Ladies Home Journal se o svých potížích s kontrolou váhy diva, známá například z filmů Kdopak to mluví, rozpovídala dost otevřeně:

"Šokovalo mě, jak jsem vypadala. Jako cirkusová příšera. Když ztloustnete, nalháváte si všechno možné. Tak například v roce 2008 jsem začala nabírat kila a říkala jsem si: Vážím sice 68 kilo, ale vypadám dobře. A pak: No tak mám 70 kilo, ale je mi fajn. A nakonec: Některé šaty mi pořád sedí, i když vážím 80 kilo. Nikdo mi neřekl natvrdo, že jsem tlustá. Bylo to, jako bych byla bankovní lupič, kterému se loupež povedla. Pořád mi to procházelo. A pak už jsem vážila 86, 95 kilo a nakonec přes metrák. A do zrcadla jsem se na sebe dívala jen od krku nahoru."

Hubená mezi fešáky
Teď se zdá, že je Alleyová na správné cestě. Zhubla přes dvacet kilo a tvrdí, že se chce pokusit ještě o dalších patnáct. Také zveřejnila fotku svého "nového já". Je na ní vidět se skupinkou pohledných mužů.

magazin.cz

Podaří se jí udržet váhu tentokrát?

Kirstie z tloušťky viní jen samu sebe a nic si nenalhává: "Moje máma byla droboučká, táta vypadal skvěle a moji dva sourozenci také vypadají naprosto normálně. Lidé říkají: No tak máš prostě silné kosti. Ale tak to vůbec není. Kostru mám naprosto normální. Prostě jsem moc jedla."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27