Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Učitelky sváděly školáky k sexu. Drogami a alkoholem!

Zvláštní představy o výchově...

Doslova šok zažili rodiče dětí ve věku 11 až 14 let, žáků církevní školy Lake Bowen Baptist Church v americké Jižní Karolíně. Dvě učitelky tam organizovaly dýchánky, na nichž bylo hitem konopí, alkohol a dokonce i sex!

Dopátrali se toho sami otcové a matky zneužívaných školáků, kterým se "pedagogická práce" dvou kantorek vůbec nechtěla líbit, uvádí internetový portál blippitt.com.

Sarah Jane Lindsayová (42) a Audrey Beidleman Grabarkiewicsová (44) měly o výchovném působení na děti velmi zvláštní představy, a tak skončily v rukou policistů a nyní je čeká soud. Vedení školy je obratem suspendovalo.

Sex až od 16ti
Grabarkiewicsová měla mít pohlavní styky i s dalšími mladíky. Těm ale už bylo 16 let, a tak v tomto směru nebyla chlípná učitelka obviněna.

Na tiskové konferenci, která byla k případu svolána, konstatoval šerif Chuck Wright rozhořčeně: "Kdybych patřil mezi rodiče těch dětí, byl bych z toho taky úplně pryč. Něco takového je absolutně nepřijatelné!"

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 40