Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Emma Watsonová / foto: repro FB

Emma Watsonová prchla před požárem jen v pyžamu

Herečka Emma Watsonová, představitelka Hermiony ve filmech o Harrym Potterovi, musela během požárního poplachu opustit kolej jen v pyžamu.

Když v noci zazněla požární siréna na koleji Olney House, všichni studenti museli ven. Na evakuaci neměli moc času, takže se venku většinou klepali zimou jen v pyžamech. Nakonec se ale ukázalo, že šlo jen o prasklé potrubí s horkou párou.

Nejlépe oblékaná Britka
Mladá ostrovanka nedávno v britském průzkumu mezi 25 000 respondenty porazila Victorii Beckhamovou, Keiru Knightleyovou, Cheryl Coleovou i Siennu Millerovou a byla prohlášena za nejlépe oblékanou ženu Velké Británie. Její noční róba prý ale byla docela obyčejná.

Emma studuje na prestižní Brownově univerzitě ve státě Rhode Island již druhým rokem anglickou literaturu. A zdá se, že chce svou hereckou kariéru podřídit nárokům studia.

Nedávno se podle serveru ContactMusic proslechlo, že se chystá na první film po konci série filmů o Harrym Potterovi. Mělo by jít o roli šatnářky ve filmu My Week With Marilyn. Jdo o menší roli a Emma o ni má zájem prý právě proto, že by zmeškala jen pár dnů školy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8