Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sex / foto: sxc.hu

Kradené kalhotky a podprsenky koupíte v policejní aukci!

Ve snaze vylepšit si rozpočet začaly některé britské policejní jednotky prodávat spodní prádlo, včetně luxusních krajkových kalhotek a podprsenek.

Jen pár týdnů před očekávanými škrty v rozpočtu policie se na webových stránkách, kde policie draží kradené či zabavené zboží, objevilo i spodní prádlo.

Když se totiž nepodaří najít majitele kradeného zboží a nikdo se o ně během tří měsíců nepřihlásí, skončí v prodeji na stránkách Bumblebee. Jindy jde o předměty, které byly zabaveny jako důkazy při vyšetřování, a majitelé se o ně nepřihlásili.

Nové se i skvrnami

Mezi atraktivní nabídku tohoto týdne patří deset souprav spodního prádla, kterými přispěly policejní stanice v Avonu a Somersetu.

Podle listu Telegraph jsou různých velikostí, od malých až po hodně velké, a v nejrůznějších barvách včetně černorudé kombinace.

U většiny inzerátů se nachází ujištění, že "většina předmětů je nová", ale i mírně matoucí upozornění, že "na některých předmětech jsou skvrny".

Mezi nejnovější přírůstky patří třeba rudě pruhovaný živůtek, který policie zabavila v Sussexu. Ke koupi je v přepočtu za pouhých 150 korun. Nové majitele ale hledají i dvě zahradní sošky srnců, invalidní vozík a elektronový mikroskop.

Malé přilepšení
Do prodeje zabaveného zboží se již zapojilo 18 místních policejních ředitelství a jednotek. Výtěžek z aukcí si jednotky mohou ponechat a naložit s ním dle vlastní úvahy.

Vloni si britští policisté prodejem ztracených či zabavených věcí přivydělali 60 000 liber (cca. 1,7 miliónu Kč). Tvrdí ale, že nikdy neprodávají padělané zboží nebo zabavený alkohol.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5