Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Timberlake / foto: Archiv

Justin Timberlake: Jsem stydlivý introvert, nechci umřít sám

Zpěvák a herec Justin Timberlake se přiznal, že moc rád do společnosti nechodí. Je prý stydlivý a ani jako kluk moc mezi ostatní nezapadal.

"Fakt se docela stydím a nejraději jsem sám. Taky toho moc nenapovídám. Vždycky jsem byl trochu odměřený. Tam, odkud pocházím, kluk něco znamenal, jen když hrál americký fotbal. Mne ale zajímala jenom hudba, takže jsem byl outsider. Ostatní si prostě mysleli, že jsem trochu trapný," řekl Justin reportérům německého listu IN.

Vzhled není důležitý
I přes svou plachost ale zpěvák momentálně chodí s krásnou Jessikou Bielovou a v minulosti měl vztah s Cameron Diazovou a Britney Spearsovou. Na tom, jak žena vypadá, mu prý ale nezáleží. Ve vztahu prý hledá důvěru a podporu.

"Vzhled je druhotný. Do dívky se zamiluji spíš proto, že se mi líbí její postoj k životu. Musím se s ní cítit příjemně a důvěřovat jí," dodává zpěvák z Memphisu ve státě Tennessee.

Nevěrná Britney
Ani sláva ho prý ale nezachránila před zlomeným srdcem. Jeho vztah s Britney Spearsovou, s níž takřka vyrůstal, prý například skončil v roce 2002 tak náhle proto, že ho popová princezna podvedla.

"Neměl jsem vždycky moc štěstí. Párkrát jsem padl přímo na hubu. Ale to je normální. A když někoho milujete, musíte vydržet i nějakou bolest," dodal muž, který se podle vlastních slov bojí toho, že by mohl umřít sám.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16