Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Moss / foto: L’Oréal

Kokainová královna Mossová: Skandál zvýšil její příjmy

Kate Mossová po skandálu s kokainem zdvojnásobila svůj příjem.

Agentka manekýnky a návrhářky Kate Mossové přiznala, že skandály s drogami kariéře britské krásky nijak neublížily. Právě naopak.

Sarah Doukasová, která již několik let Mossovou zastupuje, říká, že když se všechny britské bulvární noviny zaplnily fotografiemi Kate s bílým práškem u nosu, klientům jen řekla: "Jakákoliv publicita je dobrá."

Vydělala víc
Modelku v roce 2005 nachytali fotografové, jak šňupe kokain. Panovaly obavy, že by tento incident mohl zničit její kariéru. Ukázalo se ale, že k tomu nedošlo, a Mossová je ve své branži i nadále velmi vlivnou osobou.

V rozhovoru pro britské Radio 4 se moderátorka zeptala Doukasové, jestli modelčina cena v důsledku skandálu náhodou ještě nevzrostla. "To se dá těžko říct. Přesně si to nepamatuji, ale neklesla. Její cena určitě neklesla," odpověděla agentka.

Říká se dokonce, že v důsledku skandálu roční výdělek Mossové stoupl ze dvou na čtyři miliony liber (z 56 na 112 milionů Kč) ročně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3