Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Aguilera / foto: The Sun

Aguilera asi opustila muže kvůli ex-milence Lohanové!

Manželství zpěvačky mohl rozbít milostný románek s DJ Ronsonovou.

Pozadí rozpadu manželství zpěvačky Christiny Aguilera a Jordana Bratmana se zajímavě vybarvuje. Roli prý hrály peníze a snad i milostné pletky.

Chtěl řídit, ale nešlo mu to
Přátelé americké zpěvačky tvrdí, že Christina byla "už dlouho hodně nešťastná", protože manžel ovlivňoval její profesionální život. Bratmanovy rady ohledně produkce a propagace Christinina posledního alba Bionic, které propadlo, prý byly velmi nešťastné. Kontraproduktivní prý byl i jeho vliv na finanční poradce Aguilerové.

Jak uvádí list Chicago Sun-Times, rozvod páru nejspíš bude trvat hodně dlouho, mimo jiné i kvůli spletitým finančním záležitostem.

Zkusila jinou ženu

Dalším zajímavým aspektem rozchodu manželů je možný vztah mezi zpěvačkou a DJ Samanthou Ronsonovou, bývalou přítelkyní herečky Lindsay Lohanové. Christina před pár měsíci přiznala, že by o ženy mohla mít zájem.

Mluvčí zpěvačky sice tvrdí, že jde čistě o "dobré, dlouhodobé přátelství a nic víc", ale lidé, kteří s nimi tráví více času, jsou přesvědčeni, že ve vztahu těchto dvou žen je i romantika.

Jisté je, že spolu tráví hodně času. Kromě toho se proslýchá, že Jordan nejenže na Samanthu žárlil, ale večer, kdy se Christina s manželem dohadovali o rozchodu, byla Ronsonová přítomna. Jejich dům opouštěla až ve dvě hodiny v noci.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6