Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Příliš sexy na práci učitelky. V katolické škole...

Učitelky musí být ošklivé!

Ředitel italské školy je pod tlakem matek dětí, které si stěžují, že bývalá modelka Ileana Tacconelliová je "příliš sexy", než aby učila jejich děti.

Ileana, bývalá Miss Abruzzo, zanechala práce modelky, když začala studovat pedagogickou školu. Ředitel katolické školy sv. Carla v Miláně teď ale čelí nátlaku maminek, které si na krásu učitelky stěžují. Jedna už dokonce přihlásila svou dvanáctiletou dceru na jinou školu.

magazin.cz
"Není správné, aby učila mládež. Je příliš sexy a to děti rozptyluje," říká jedna rozhořčená matka.

Tatínkové ji podporují, maminky žárlí
Pohledná bruneta podle zpráv listu Metro už ale získala podporu tatínků, kteří se spojili, aby ji před manželkami chránili. Zakladatel Ileanina fanklubu Roberto Jonghi Lavarini říká: "Je zcela jasné, že je nádherná, ale je to také velmi dobrá, schopná a praktická učitelka. Jsme přesvědčeni, že námitky proti ní jsou pokrytecké a motivované žárlivostí."

Otec Aldo Geranzani, ředitel školy, také vyjádřil bývalé královně krásy podporu: "Je to dobrá učitelka a úspěšně absolvovala všechny učitelské testy. O její minulosti víme, ale není naším úkolem soudit ji. Rozhodnutí matky, která vzala dceru z naší školy, respektujeme, ale nesouhlasíme s ní."

A Ileana prohlašuje, že se nemá za co stydět. Za svou práci prý bude bojovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 25