Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Emma Watsonová / foto: repro FB

Emma Watsonová má šok ze svého bohatství

Emmě Watsonové se doslova udělalo nevolno, když zjistila, že je milionářka. To, že jako Hermiona vydělala na filmové sérii Harryho Pottera milióny, prý zjistila až přede dvěma lety.

Herečka své angažmá ve filmech o mladém čaroději Harrym Potterovi získala už v devíti letech. A do svých sedmnácti let dostávala týdenní kapesné ve výši padesáti liber. Tehdy si ji její otec zavolal, aby s ní probral její finanční situaci.

Zapsala se do kurzu
Emma, která vlastní majetek v odhadované výši dvaceti milionů liber (cca. 566 milionů korun), o tom říká: "U třetího nebo čtvrtého filmu to s těmi penězi začalo vypadat dost vážně. Do té doby jsem neměla ani potuchy. Byla jsem velmi rozrušená a udělalo se mi špatně."

Aby to mladá herečka zvládla, zapsala se ihned na kurz u Coutts Bank, kde ji naučili, jak má se svými penězi správně hospodařit.

Konečně volná
Britská hvězda, která v současnosti studuje na Brown University v Americe, po ukončení natáčení nelenila a radikálně změnila svou image. Její smlouva ji do té doby totiž zakazovala, aby si v průběhu natáčení ostříhala vlasy, používala make-up nebo nosila piercing.

Mladá kráska, která se nedávno ostříhala úplně na krátko, Britskému vydání časopisu Vogue sdělila: "Za celých devět let, které jsem strávila na natáčení Harryho Pottera, jsem byla smluvně zavázaná, že se nebudu stříhat, ani opalovat. Prostě jsem nesměla dělat žádné věci, které holky běžně dělají. Takže jakmile jsem dostala příležitost svůj vzhled konečně změnit, okamžitě jsem to udělala."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19