Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Metro

Nová úklidová služba: s nahatými Češkami

Česká republika se zase jednou proslavila.

Zahraniční média si všimla služby, kterou vymysleli Češi. Nebo lépe řečeno Česky. Jedná se o studentky, které během hospodářské krize přišly o své brigády. Nebo v nich už nechtěly pokračovat.

Dobrý job
Když se podívaly na český trh, poměrně brzy našly skulinku, kterou by mohly využít. Vždyť nahatý přece ještě nikdo neuklízí. Nebo možná ano, ale nenechává si za to platit a nezakládá si na tom živnost.

Jenže přesně to tyhle holky udělaly a jejich firma má zjevně na úspěch zaděláno. Za jednu hodinu úklidu totiž zaplatíte přes 4000 Kč. Můžete se ale těšit na to, že lux bude držet dívka ve spodním prádle, nahoře bez nebo celá nahá – to už si můžete vybrat.

„Potřebovali jsme práci a nemohli ji najít. Tak jsme vymyslely tohle,“ říká studentka ekonomie Katka Kopecká britskému listu Metro.

Žádná prostituce
„Nikdo nemá rád uklízení a všichni se rádi podívají na hezké tělo,“ vysvětluje jednadvacetiletá dívka studující na Karlově univerzitě.

Ačkoliv se tak nějak předpokládá, že největší zájem bude o dívky, a dosavadní praxe to potvrzuje, agentura nabízí také několik mužů.

Studentky nicméně odmítají, že by se při uklízení nachomýtly i k něčemu dalšímu. „Ti, co si nás najímají, jsou většinou zaneprázdnění lidé v businessu. Chtějí se uvolnit a rádi se podívají na někoho, kdo jim uklízí domácnost ve spodním prádle.“

„Není to ale prostituce, je to úklidová služba,“ trvá na svém Katka Kopecká.

Ale kdoví, zda se podnikavé studentky nakonec přeci jen nenechají přesvědčit. Třeba štosem bankovek.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36