Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: pamelaanderson.com

Pamela Andersonová je novým terčem islámských fanatiků

Pam z Pobřežní hlídky dráždí vyznavače islámu, proklínají ji.

Pamelu Andersenovou proklínají ochránci islámských práv. Neprovinila se ničím menším, než tím, že věnovala peníze charitě.

Sexuální ikona devadesátých let věnovala charitě 25 000 dolarů (cca 437 000 korun). Jenže pro tyto vyznavače islámu je její počin pobuřující. Jde totiž o částku, kterou získala "nemorálním jednáním", když nahá pózovala pro časopis Playboy.

Špinavé peníze
Bývalá "záchranářka" z amerického seriálu Pobřežní hlídka pózovala v Evině rouše pro chystané lednové vydání (2011) světoznámého pánského časopisu.

Šek, který následně obdržela, věnovala organizaci Waves 4 Water, která zajišťuje vodní filtry pro obyvatele různých zemí, kteří nemají přístup k pitné vodě, např. v Indonésii či na Haiti.

Přivolá další pohromu...
Nicméně představitelé organizace s názvem Islamic Defenders Front (FPI) nad jejím velkorysým darem zuří. Prohlašují, že věnovat charitě peníze, které pocházejí z modelingu, je "proti Božím zákonům".

Habib Umar Salim, nejvyšší představitel poradního sboru FPI, sdělil indonéské stanici Metro TV: "Pokud se chce nechat fotografovat nahá, pak na Indonésii přivolává ještě větší pohromu. Tohle je zapovězeno."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18