Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.

Nejhorší šéfové pod sluncem!

Je finanční krize a práce je pomálu. Avšak někdy je lepší zůstat doma než pracovat pod šéfy, jako jsou tito...

Tyran s korunkou
Sloužit „modré krvi“ neznamená, že se k vám budou chovat v „rukavičkách“. Tak třeba saudskoarabský princ Saud Bin Abdulaziz Bin Nasir Al Saud (35) se nedávno tak rozčílil, že umlátil svého služebníka Bandara Adulazize (32) k smrti. Vražda se stala ve výtahu luxusního londýnského hotelu Landmark Hotel, kde byl panovník i se svým sluhou ubytováni.

„Je to hrůzný čin. Oběť musela strašně trpět. Našel jsem stopy po škrcení, mlácení, boxování...,“ řekl lékař u londýnského soudu, kde byla celá kauza projednávána.

magazin.cz

Akce homo
Pachatel činu - princ Saud Bin Abdulaziz Bin Nasir Al Saud však tvrdil, že ho jeho podřízený okrádal. Tudíž si zasloužil trest. Policisté vyšetřující případ násilné smrti však zjistili, že o nic takového nešlo.

Mezitím vyplavalo na povrch, že princ je homosexuál a jeho pobočník byl údajně jeho milencem. Tuto tezi potvrzuje i fakt, že princ se svým zaměstnancem spal v jedné, manželské posteli.

„Nejsem žádný homosexuál! Neznáte arabské zvyky, tam je normální, že muži cestují spolu,“ rozčiloval se princ, který si do svého hotelového apartmá objednával prostituty.

Nakonec byl se šlechticem udělán krátký proces - za vraždu byl odsouzen do doživotního vězení. Možná, že je to lepší, než kdyby ho pustili na svobodu, protože za homosexualitu se v některých muslimských zemích popravuje.

Povinná tetovačka
Američan Alex „Daddy“ Campbell si ze svého masážního salónu udělal menší koncentrační tábor. Jeho „vězeňkyněmi“ byly masérky z Asie, které zaměstnával.

Campbell požadoval, aby jeho „ovečky“ měly na krku tetování s číslem. Nadále požadoval, aby zaměstnankyně pracovaly sedm dní v týdnu pod pohrůžkou, že jinak budou platit pokutu 16 000 dolarů.

Aby toho nebylo málo, nutil upracované ženy k různým sexuálním aktivitám. Když už se milostných hrátek odmítaly účastnit, hrozil jim, že na veřejnost vypustí videonahrávku s choulostivým obsahem.

magazin.cz

Lámač nosů
Richard „Mad Dog“ Beckman prý tak zarputile nutil svou zaměstnankyni, Carol Matthewovou, aby políbila svou kolegyni, Emily Jahncke Davisovou, až jí zlomil nos. Teď jí ho bude platit.

magazin.cz

Pullmanova diktatura
Tenhle vousáč se jmenuje Pullman a byl v 19 století známým průmyslníkem, který měl dokonce své vlastní město, kde žilo 12 000 jeho zaměstnanců. Ty podroboval přísné diktatuře.

Ve městě totiž striktně platila průmyslníkovy pravidla - žádný alkohol (pouze výjimečně v jakémsi hotelu Florence, kde byl samozřejmě předražený). Nespokojenost zaměstnanců vygradovala, když jim průmyslník začal snižovat platy a požadovat šílené sumy za nájem. Navíc dal Pullman dal své dělníky tajně sledovat.

Jeho diktatura vygradovala, když ve svém vlastním městě zavedl vlastní měnu - Pullmany - které však lidé mohli využívat pouze tam, čímž je samozřejmě držel v šachu.

magazin.cz

Mrňavý ješita
Jistý James Dolan řídí newyorské centrum Madison Square Garden. Je pověstný svou zvláštní povahou a špatným zacházením se zaměstnanci. Prý jednoho ze svých podřízených vyhodil, protože mu naservíroval sklenici „vyčpělé coca coly“, jiný zase dostal „padáka“, protože si ho coby šéfa na chodbě nevšiml a správně „nesalutoval“.

Když si Dolan na někoho zasedne, prý si ho pozve k sobě na kobereček, zamkne a pak na něj spustí příval těch nejhorších nadávek... Holt sympaťák!

magazin.cz

Vyhazov za „áčko“
Jedna zaměstnankyně rybářského krámku ve španělské Barceloně měla smůlu - stala se obětí dopravní nehody. Její šéf to nevydýchal a propustil ji. A to i přesto, že jeho podřízená měla k absenci důvod - byla totiž v kómatu...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11