Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

9 důvodů, kdy je čas na rozchod

Tentokrát pro pány.

Už to tak je – rozchody jsou nedílnou součástí vztahu, stejně jako je smrt součástí života. Většina lidí zkrátka nějaký ten rozchod ve svém partnerském životě zažije. Občas ale není úplně jednoduché poznat chvíli, když už pro rozchod nadešel čas.

Zatímco ženy na to mají dobrý nos, muži se mnohdy potřebují řídit podle znamení. Hlavně těch následujících.

1. Neustále kontroluje vaše SMS a e-maily
Tohle opravdu není dobré. Když přijdete domů a najdete holku, jak s chutí projíždí vaše e-maily, kde se samozřejmě nacházejí různé pozůstatky minulosti, je něco špatně. Nebo když si půjčí váš mobil, protože v tom jejím se „vybila baterka“. Poté, co zavolá kamarádce, už projíždí vaše SMS. Tohle prostě nemůže vydržet dlouho.

2. Dělíte výplatu na půl
Tohle asi není úplně problém náctiletých vztahů, ale jakmile začne člověk opravdu vydělávat, stane se z financí ve vztahu velké téma. Pokud to navíc máte zařízeno tak, že váš plat je dělen na poloviny a ta druhá automaticky náleží vaší drahé polovičce, měli byste to změnit.

3. Přibere 10 kilo
Svět je krutý a na fyzické proporce se dnes obzvlášť dá. Navíc je přeci nefér, když si najdete holku, která se vám líbí taky hodně proto, že má krásnou postavu, protože třeba chodí cvičit. Jenže po třech měsících zjistíte, že nový vztah ji cvičení odnaučil a navíc ji naučil nehezkým stravovacím návykům. Rázem je 10 kilo nahoře a vy se musíte rozhodovat, co dál.

4. Má hrozné kamarádky
Snadno se může stát, že narazíte na skvělou holku, se kterou nějakou dobu chodíte, než se rozhodne vás seznámit se svými kamarádkami. Najednou se ocitnete v hrozivém slepičinci, ve kterém se mění i vaše přítelkyně v něco, co je vám zcela cizí. Vězte, že svých kamarádek se kvůli vám nikdy nevzdá.

5. Stěhujete se
Máte-li vážný vztah, obvykle se ho snažíte udržet i geograficky. Jenže občas se prostě naskytne životní výzva, která vyžaduje stěhování. Pokud holka nemůže s vámi, je čas se rozloučit. Vztahy na dálku prostě nefungují a akorát věci komplikují.

6. Chodí všude s vámi
I když si budete sebevíc namlouvat, jak pasuje do vaší chlapské party, bude to vždy jen obelhávání sama sebe. Holku zkrátka není možné trvale brát na pánské mejdany. A pokud na tom trvá, má smůlu.

7. Přestane provádět orální sex
I takové případy se stávají. Holka se snaží, seč může, aby vás uhnala, a dělá pro to první poslední i v posteli. Jenže jakmile je ruka v rukávu, orálního sexu je stále méně a méně, až jednou ustane úplně a vy s hrůzou zjistíte, že jí to nechutná. To je pak chvíle pro zásadní přehodnocení vztahu.

8. Její rodiče vás nesnáší
Jedním z nejkrušnějších momentů vztahu bývá seznámení s jejími rodiči. Může to dopadnout jakkoliv, ale často se stává, že její matka a otec vás začnou z nějakého, mnohdy naprosto bezvýznamného důvodu nenávidět. Pak se můžete rozhodnout, zda budete trávit cenný čas jejich přesvědčováním, jak jste skvělí. Nebo máte jedinečnou šanci vztah utnout a svést to na ně. Dívka vás za to ani nebude moc nenávidět.

9. Je stejně stará jako vy
Je vám 25 let, jste mladí, krásní a úspěšní. A máte stejně starou partnerku. Takže je načase se zamyslet nad budoucností. Vždyť kolem chodí spousta dvacítek, které na vás tak svůdně hledí. Jste pro ně někdo. Navíc mají pevnější postavy a do budoucna jsou perspektivnější.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 111