Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Longoria / foto: Shutterstock

Eva Longoria nadchla kostýmem šunkové kýty

Šaty z masa přicházejí do módy...

"Zoufalá manželka" Eva Longoria měla ve Španělsku napilno. Nejenže předávání cen MTV uváděla, ale během večera se desetkrát převlékla.

Volbou kostýmu ve tvaru šunkové kýty, z něhož jí koukala jen hlava, herečka prokázala až překvapivý smysl pro humor.

Možná jen projevila svou vnitřní spřízněnost s Lady Gaga, která se, jak známo, objevila na cenách VMA v Los Angeles v sexy šatech z masa.

Šaty od Victorie
Eva se ale představila i v tradičnějších - a lichotivějších - oděvech. Jedny z elegantnějších šatů dokonce navrhovala její přítelkyně Victoria Beckham. Ještě před začátkem večera Longoria novinářům listu Telegraph řekla:

"Rozhodně si chci obléct jedny z Victoriiných šatů. Hrozně se mi líbí a myslím, že strukturálně jsou prostě absolutně nádherné a sexy. To je zatím jediný outfit, kterým jsem si jistá."

Mistryně převleků
Šaty od Victorie byly pěkné, ale na pódiu byly k vidění jen na chvilku. Eva se totiž objevila i v černobílém kostýmu od Gianfranca Ferreho, v přiléhavých šatech krémové barvy s hlubokým výstřihem, v šatech s pírky a třpytkami, v dlouhé černé róbě a několika dalších kreacích.

Longorioa se nejen převlékala jak divá, ale s každými šaty měla i jiný účes. A zdálo se, že si úlohu hostitelky užívala. Zvláště, když sdílela pódium se čtyřmi dobře stavěnými muži jen ve spodkách. Svalovci navíc měli na zadcích napsány slabiky jejího jména.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10