Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Natalie Portman / foto: moviechopshop.com

Natalie Portmanová: Krása je nudná

Nechápu posedlost mužů krásou, přiznává herečka.

Natalie Portmanová, herečka s izraelsko-americkými kořeny, soudí, že krása je nudná.

Výhoda i překážka

Herečka, která ve svém poslední filmu Black Swan ztělesnila úspěšnou baletku, nenávidí, když ji někdo soudí podle toho, jak vypadá. Navíc jí není jasné, proč jsou někteří lidé, zejména muži, posedlí vzhledem.

"Krása může být na překážku, zvláště je-li to jediná věc, která je pro druhé důležitá. Také si jsem vědoma, že v mé profesi může být atraktivita významná při získávání práce," uvedla sympatická kráska a dodala:

"Krása může být nudná, když jste s mužem, který se celou dobu soustředí jen na svůj nebo na váš vzhled. Znám mnoho herců, kteří jsou úplně posedlí tím, aby vypadali určitým způsobem."

Sebedůvěra je základ
Natalie nemůže pochopit, když je někdo fascinován tím, aby dobře vypadal. Zato si cení mužů, kteří mají dostatek sebedůvěry.

Herečka, která má za přítele tanečníka Benjamina Millepieda, dodala: "Vážím si mužů, kteří si jsou svou mužností jistí. Kteří nemají potřebu každý den posilovat a nevyšilují kvůli svému vzhledu. Upřednostňuji muže, kteří vědí, co od života chtějí."

Natalii Portmanovou můžete i vy vidět, jak jste ji ještě neviděli, a to i v "extrémní" lesbické scéně. Film Black Swan přijde do českých kin v dubnu příštího roku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13