Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: top-footballer.com

Beckham používá manželčinu kosmetiku. Chce vypadat mladší!

Anglický fotbalista David Beckham přiznal, že chodí krást pleťové krémy manželce Viktorii, aby vypadal mladší.

Beckham je nekorunovaným králem metrosexuálů, kteří o svůj zevnějšek pečují jako o život. A od manželky Victorie, bývalé Spice Girl, se prý dost přiučil. Takže možnosti trochu se zkrášlit užíváním její kosmetiky prostě neodolá.

"Než jsem potkal Viktorii, na obličej jsem si občas naplácal trochu tělového mléka. Teď chodím krást její krémy. Odjakživa jsem chtěl dobře vypadat a vonět. Moc toho neužívám: tělový krém, hydratační krém a vodu po holení. Nemám skříňku plnou různé kosmetiky, ale na vůni mi opravdu záleží. Pamatuji se, jak jsem v dětství zkoušel dědečkovy kolínské," přiznal Beckham britskému listu Cosmopolitan.

Bude šetřit
Zdá se ale, že do sebe přeci jen David začne investovat víc. Nedávno si prý koupil hydratační krém, který se mu líbil... A netušil, kolik něco takového může stát, dokud nedošel k pokladně:

"Před pár týdny jsem si koupil něco šíleně drahého. Nevěděl jsem, kolik to stojí, dokud jsem nedal pokladní svou kreditku. Byl to krém od La Prairie proti stárnutí. Moc se mi líbila textura a vůně toho krému, ale teď se budu snažit užívat ho hodně pomalu, aby mi co nejdéle vydržel."

Podle neověřených zpráv Beckham dokonce uvažuje, že by zkusil přijít na trh s vlastní řadou pánské kosmetiky, která by samozřejmě zahrnovala i hydratační krémy. Alespoň by je měl levnější.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15