Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Blondýnka napadla policistu vibrátorem!

Američanka Carolee Bildstenová čelí obvinění z napadení s přitěžujícími okolnostmi. Podle vyjádření policistů na ně zaútočila "tuhým nástrojem ženského potěšení".

Carolee napřed utekla bez placení z restaurace Joe´s Crab Shack. Majitel zavolal policii, protože to prý nebylo poprvé, co něco podobného provedla.

Jak uvádí list Huffington Post, ochránci zákona našli Carolee, jak ve velmi opilém stavu leží na trávníku nedaleko restaurace. Byla však při smyslech a začala tvrdit, že peníze na účet má u sebe doma.

Vibrátor jako kyj
Co se stalo, když policisté neplatičku doprovodili domů, popisuje velmi přesně policejní zpráva:

"Vešla k sobě do ložnice. Řekla, že má peníze v zásuvce šatníku. Otevřela ji, sáhla dovnitř a vytáhla ´průhledný tuhý nástroj ženského potěšení´. Mávala s ním nad hlavou a začala se výhrůžně blížit k zasahujícímu důstojníkovi. Tomu se podařilo vyrazit jí nástroj dřív, než ho s ním uhodila. Pak byla žena zadržena, vyvedena z domu, usazena do policejního auta a převezena na policejní stanici města Gurnee."

Policistům by se prostě vyhrožovat nemělo, a to ani "nástrojem potěšení".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 39