Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Matka se synem / foto: aolnews.com

Překvapení: Muž zjistil, že vousy zdědil po mamince!

Setkání s matkou může přinést mnohá překvapení!

Když se Richardu Lorencovi konečně podařilo vypátrat svou biologickou matku, dočkal se velkého překvapení. Ukázalo se totiž, že to je proslulá "vousatá dáma" Vivian Wheelerová.

Kansaský Úřad pro sociální a rehabilitační služby pátral šest neděl, ale nakonec se mu podařilo syna s matkou spojit.

Opravdu zvláštní dáma

magazin.cz
Vivian Wheelerová dříve pracovala v cirkuse. Po matce totiž zdědila hypertrichózu, známou také jako "vlčí syndrom", což je anomálie, která se projevuje už od útlého věku nadměrným růstem ochlupení na obličeji i dalších částech těla.

Narodila se také jako hermafrodit: měla tedy jak mužské, tak ženské pohlavní orgány. Když ji matka poprvé uviděla, chlupatou a pohlavně nevyhraněnou, poprosila lékaře, aby jí mužské genitálie odstranili.

Otec pak vousatou holčičku nechal vystavovat v cirkuse. Jakési formy uznání se Vivian dostalo, až když ji Guinessova kniha rekordů uznala za ženu s nejdelšími vousy na světě. Nejdelší část její bradky totiž měřila úctyhodných 27 centimetrů.

Chtějí si být blíž
Syn Richard jí byl odebrán ve třech letech. Když mu bylo sedm, byl adoptován, a s matkou se znovu setkal až po šestadvaceti letech.

Podle Orange News se však zdá, že šlo o setkání velmi šťastné. Vivian teď uvažuje o tom, že se přestěhuje z kalifornského Bakersfieldu někam do Kansasu, aby byla synovi blíž.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 29