Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Metro

VIDEO: Paní zvracela v přímém přenosu

A je z ní hvězda YouTube!

Živý přenos není zrovna tou nejjednodušší novinářskou disciplínou. Většinou se stává, že něco zkazí právě novinář nebo novinářka, případně selže technika.

Zvracející kompars
Tentokrát tomu tak ale není. Hvězdou španělské, živě přenášené show se stala neznámá žena, která si přišla přivydělat jako kompars.

Budiž skvělým příkladem toho, že do studia by se nemělo chodit, když je člověku špatně, ať už mu slibují jakoukoliv odměnu.

Jinak totiž hrozí, že se proslaví před celým světem.A ne lichotivě.

Přesně to se v tomto případě stalo. Žena sedící v přední řadě v publiku si v průběhu přenosu pravidelně ublinkávala do igelitového pytlíku. Není divu, že z ní mají legraci miliony lidí od Aljašky po Austrálii.

Nechtěná hvězda
Diváci jako obvykle nejdou pro komentář daleko. „Miluji tuhle dámu – díky ní se celá moje třída parádně zasmála,“ píše jakýsi student či učitel.

„Konečně někdo, kdo dokáže správně ohodnotit tenhle program. Zvracím jen když na tuhle show omylem přepnu,“ píše další s odkazem na hodnocení zábavného pořadu, který zjevně nepovažuje za povedený.

Jiný divák přidává poznámku, že žena měla igelitový pytlík zjevně připravený a uvažuje, zda ublinkáváním náhodou netrpí neustále.

Něco podobného se může přihodit každému. Ale když to televize vysílá rovnou živě, navíc ve věku YouTube a jemu podobných, je z toho pořádná ostuda.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 25