Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nebezpečná láska: Chtěl sex, dostal řežbu

Varování mužům: Buďte při volbě své nové přítelkyně obezřetní. Abyste pak náhodou nedopadli jako tento nešťastník.

Malování nožem...
Čtyřiadvacetiletý Brit Wayne Robinson si rád užívá - o víkendu razí do klubů, kde se opije, případně sbalí i nějakou pěknou slečnu.

Když se seznámil s uhrančivou brunetou Dominique Fisherovou, očekával to, co pokaždé. Příjemnou společnost, eventuelně i sex na jednu noc. Když mu tedy neznámá kráska nabídla, aby strávil víkend v jejím bytě v Blackpoolu, dlouho neváhal a pozvání přijal.

„Už od prvního momentu bylo jasné, že jde jen o sex. Nic víc, nic míň,“ říká Wayne.

Šílené probuzení
Jenže „jenom o sex“ nešlo. Když se totiž mladík druhého dne probudil, našel na svém těle několik řezných ran - na jeho pravém rameni bylo nožem vyryto jméno „Dominique“, levé rameno a část zad byla rovněž „ozdobena“ hlubokými řezy.

magazin.cz

„Když jsem se probudil, byl jsem celý od krve. Úplně jsem se vyděsil! Ta ženská spala vedle mě a šíleně chrápala. Říkal jsem si, že musím odsud hodně rychle vypadnout. Nebyl jsem schopný se jí ani zeptat, co to znamená. Nic jsem si nepamatoval, byl jsem tu noc opilý,“ řekl Wayne Robinson u soudu, kde se tento případ projednával.

„Láska“ na celý život
Důvod, proč brunetka pošramotila svému milenci „fasádu“ se dodnes neví. Ale i kdyby se věděl, Waynovi Robinsonovi by to asi nepomohlo. Mladík je totiž tímto počinem doživotně zohyzděn.

„Navštívil jsem různé kliniky plastické chirurgie s dotazem, jestli by bylo možné ty řezy nějak odstranit. Bylo mi řečeno, že laserem to nepůjde,“ zoufá si Wayne.

Jeho krvelačná milenka, která má na svém těle takových „řezných obrazců“ osm, však namítá, že sám Wayne jí poprosil o to, jestli by mu jednu takovou ozdobu na těle nevyrobila.

Wayne však takové řeči odmítá: „Ani si nepamatuju, jestli jsme spolu spali. Dominique tvrdí, že jsme to dělali v různých pozicích. Mně je to jedno. Nejraději bych tu ženskou nikdy nepotkal!“

Soud odsoudil dvaadvacetiletou Dominique Fisherovou ke dvěma letům pobytu ve speciálním nápravném zařízení, kde bude kráska pod speciálním dohledem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48