Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

FOTO: Vánoční ozdoby, které si na stromeček nedáte!

Nebo možná ano. Ostatně, posuďte sami.

Granát na stromečku by asi nechtěl mít ani ten největší odpírač Vánoc. Ani jako ozdoba není tento vražedný symbol nejvkusnější. Ale možná se takové věší na vojenských vánočních oslavách nebo snad dokonce na ministerstvu obrany. Co my víme.

magazin.cz

Posněžené psí hovínko ze skla určitě nebude ve sváteční večer zapáchat. Ale vkusné to zrovna není. I když pro milovníky pejsků, kteří zatvrzele odmítají v ulicích po svých miláčcích uklízet, by to mohla být vtipná připomínka.

magazin.cz

Něco pro trekkies! Kromě ozdob v podobě kapitána Kirka a pana Spocka by na správném fanovském stromečku neměla chybět ani vesmírná loď USS Enterprise.

magazin.cz

Další fanovská záležitost. Tentokráte pro ženy a dívky. Milovnice Sexu ve městě na stromečku ocení šik lodičky na vysokánských podpatcích, které jsou symbolem seriálu stejně jako sklenička, do níž patří oblíbený koktejl hlavní hrdinky Carrie Cosmopolitan.

magazin.cz

Kdo by nechtěl mít na stromečku obézní mořskou pannu?

magazin.cz

Také máte sousedy, kteří zapomněli, že u nás nosí dárky Ježíšek a zdobí si dům a okna symboly odporného tlusťocha v červeném kabátě, který je všeobecně znám pod jménem Santa Claus? Pak jim pošlete tyto podoby pozadí pana Clause a jeho věrného soba. Možná pochopí….

magazin.cz

Rock není mrtvý ani o Vánocích. To připomene sada kytarových ozdobiček slavné značky Fender!

magazin.cz

Další neobvyklou vánoční ozdobou našeho seznamu je fotoaparát! Vyvedený je pochopitelně ve stylové zlaté.

magazin.cz

Co věší na stromeček v Japonsku opravdu netušíme, ale vsadíme se, že sada suši to asi nebude. Tu si možná pořídí snobové, kteří rádi ukazují, jací jsou světáci.

magazin.cz

Vrcholem nevkusu jsou rozhodně tyto ozdoby ve stylu rychlého občerstvení. I když proti gustu…

magazin.cz

Není koule jako koule. Tato sada vánoční atmosféru zrovna neevokuje.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26