Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hugh Jackman / foto: Shutterstock

VIDEO: Hugh Jackman zamachroval a byl to trapas

Australský herec Hugh Jackman se sice proslavil jako Wolverine, ale ve slavné talk-show Oprah Winfreyové ho veškeré nadpřirozené schopnosti opustily.

Hrdina hollywoodských akčních filmů totiž chtěl vstoupit na scénu dramaticky. Rozhodl se, že slaní na jeviště opery v Sydney na stometrovém laně. Bohužel ale zapomněl začít včas brzdit, hlavou narazil do konstrukce osvětlení a před zraky šesti tisíc diváků si poranil tvář a oko.

Když pak visel v postroji deset metrů nad zemí a snažil se nějak dostat dolů, zaslechli ho, jak říká: "No, skvěle mi tedy není."

Pak poprosil o kapesník a dodal: "Poranil jsem si oko. Není to vážné. Hrozně se omlouvám."

Vzal to s humorem

Kamery na chvilku přestaly natáčet, zatímco akčního Jackmana vyprostilo šest paramediků a herec s nimi nakrátko odešel ze scény.

Když se objevil s flastrem pod okem, řekl americké moderátorce Oprah Winfreyové: "Jel jsem dolů, všem jsem mával, díval se na přístav, viděl jsem tátu, děti a vás… Pak jsem začal brzdit a najednou rána."

Také zažertoval o tom, že by ten kousek býval mohl dělat Bono, frontman U2, který se v show také objevil. Ale organizátoři si prý nemohli dovolit pojištění.

Podívejte se na záznam z nehody:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18