Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nejdražší party na světě!

Věřte-nevěřte, zábava je někdy drahá... Kdo na to má, zaplatí si za ni i několik milionů dolarů!

„Mecheche“ u brunejského sultána
Když brunejský sultán slaví, tak každopádně netroškaří. Své někdejší padesáté narozeniny rovněž pojal jako jednu velkou jízdu. Zaplatil si soukromý koncert popové hvězdy Michaela Jacksona, který odzpíval a odtančil své největší hity přímo v sultánově svatostánku. Hosté si užívali nejlepšího šampaňského a kaviráru, který je na této planetě k mání...

„Pokud se dožiju stovky, bude to také taková bombastická show!“ sliboval panovník svým přátelům. Účet za radovánky byl rovněž „bombastický“ - 27,2 milionů dolarů!

magazin.cz


Oslava za 10 melounů!

David Brooks miluje svou dceru Elizabeth. Proto jí dal k narozeninám parádní dárek. Na její oslavu pozval hvězdy, které teenagerka bezmezně obdivuje - zpěvačku Ciaru, skupinu Aerosmith a hiphopera 50 Cent.

Jelikož se jednalo o soukromou show, ceny celebrit byly lehce vyšponované. Členové seskupení Aerosmith si za svůj výkon řekli sumu 1 000 000 dolarů. A to se ještě na akci nechali dopravit Brooksovým tryskáčem!

Oslava však měla nakonec tragickou dohru. David Brooks si totiž své miliony vydělal nekale - obchodem se zbraněmi. Když na to kápla policie, tak milionáře navštívila a nasadila mu želízka.

magazin.cz


Exotická pařba v Dubaji
Supermodelka Naomi Campbellová už není nejmladší. Když jí před pár lety bylo třicet šest, tak nové číslo na svém životním tachometru oslavila ve velkém stylu - přímo v luxusním osmnáctiposchoďovém hotelu Burj Al Arab v Dubaji.

Party trvala tři dny a každý večírek měl nějaké téma (první den dorazili všichni v bílém, druhý den se tančila samba a třetí den hip hop). Všechna tahle paráda přišla čokoládovou krásku na 1,8 milionu dolarů.

magazin.cz


V. I. P. party v režii Hiltonové
Blondýna Paris Hiltonová prachy neřeší. Proč by také měla - vždyť hezkých pár miliónů zdědí! Navíc řetězce hotelů Hilton sypou pořád...

Bohatá dědička proto pojímá své soukromé večírky v hodně luxusním stylu. Její narozeninové oslavy v tom nejsou výjimkou - vždycky se konají v nějakém významném městě - například New Yorku, Los Angeles, Las Vegas, Tokiu nebo Londýně. Paris je schopná za jednoho hosta zaplatit útratu 75 000 dolarů! To je pořádný ranec!

magazin.cz


Když vaří (a peče) superšéf

Hollywoodská star Lindsay Lohanová se ráda baví. Občas jí k dobré zábavě pomůže kapka alkoholu nebo nějaký ten šňupeček kokainu. Ale to je jedno - její večírky jsou bezesporu velmi oblíbené.

Třeba party, kterou krasavice pořádala na počest svých narozenin, byla velkým gastronomickým zážitkem. Kráska si totiž zaplatila přítomnost kuchařské hvězdy Kerryho Simona, který se na akci staral o občerstvení. Účet za jídlo byl proto trochu vysoký - 100 000 dolarů!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16