Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Emily Bluntová / foto: getthebigpicture.net

Kráska Emily Bluntová: Měla jsem se narodit jako kluk

Britská herečka Emily Bluntová se směje tomu, že ji už dvakrát obsadili do role princezny. Přitom měla odmala jasno v tom, že chce být kluk.

Herečka, kterou jsme v našich kinech mohli vidět ve filmu Ďábel nosí Pradu, si také zahrála mladou královnu Viktorii (film Královna Viktorie je v ČR k vidění pouze na DVD - pozn. Korza). Ve svém posledním filmu Gulliverovy cesty měla zase roli princezny. Fakt, že dostává takové "královské role", jí však přijde spíše k smíchu, protože je to jako nebe a dudy v porovnání s jejími ambicemi z dětství.

"Znovu nějaká princezna! Nikdy jsem nechtěla být princeznou, když jsem byla mladší. Byla jsem rozhodnutá, že budu kluk, když jsem byla malá. Nikdy jsem nebyla na ty holčičí věci," řekla.

Nesnášela růžovou
Navzdory svému odporu k "princeznám" přistoupila Emily na nabídku role v Gulliverových cestách po boku Jacka Blacka a Jasona Segela, právě proto, že jde o "odlehčený" film.

Sympatická tmavovláska dodala: "Byla jsem tím filmem opravdu nadšená, protože často dostávám temné a zlé role. Je to taky skvělá legrace, opravdu našlapaná komedie."

Emily nedávno přiznala, že se na své rodiče jako malá vztekala, když ji nutili oblékat se do růžové. "Chtěla jsem být ve fotbalovém týmu. Nebyla jsem na panenky Barbie a přísahala jsem, že nikdy v životě nebudu nosit růžovou. Vztekala jsem se, když mě máma navlíkla do růžových věcí. Vůbec jsem nebyla taková ta malá princezna," popisuje Bluntová své dětství.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7