Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ozzy Osbourne / foto: Shutterstock

Collinsová mi odmítla podat ruku, stěžuje si Ozzy

Bála se Ozzyho nebo bacilů?

Herečka Joan Collinsová je tak vyděšená z hrozby onemocnění, že rockové legendě Ozzymu Osbourneovi dokonce odmítla potřást rukou. Mohla by totiž chytit "nějaký bacil".

Bývalý frontman Black Sabbath se nedávno s herečkou z nekonečného amerického seriálu Dynastie potkal ve výtahu nájemního domu v Los Angeles, kde rocker bydlí.

Když jí však podával ruku jako výraz přátelského gesta, Collinsová se ho odmítla dotknout.

Rocker s pochopením

Avšak Osbourne přesvědčivě tvrdí, že je jasné, proč ho herečka odmítla. Přece rozumí tomu, že pro celebritu je nebezpečné, když chytne "nějaký bacil".

Ve svém sloupku pro magazín Sunday Times Osbourne napsal: "Před několika dny byla Joan Collinsová ve výtahu v našem domě v L. A. Chtěl jsem si s ní potřást rukou a ona říká: ‚To ne, Ozzy, nemůžu si dovolit onemocnět.' Pochopte, takovým obavám se dá rozumět, pokud v tom lidi nezacházejí příliš daleko a nezačnou se navzájem obviňovat ze své rýmy."

"Jsem zpěvák, takže když se nachladím na turné, můžu vystoupení rovnou zrušit. A pak je v sázce mé živobytí," dodal Osbourne se vší vážností.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6