Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga v Paříži na nákupech s nahou zadnicí

Zapomněla garderóbu nebo je tak horkokrevná?

Zpěvačka Lady Gaga je sice známá odvážnými módními kreacemi, ale když se ve francouzské metropoli vydala nakupovat, lidem muselo být zima už jen z pohledu na ni.

magazin.cz
Lady Gaga nevadila pozornost fotografů a klidně pózovala v mrazu jen v černé kožené bundě, síťových punčochách, průhledných kalhotkách tělové barvy a podprsence z téhož materiálu. Je sice nutno přiznat, že měla něco na krku (kožený obojek), ale bunda nebyla nijak teple podšitá.

Nenávidí Vánoce
Americká výtržnice měla mít v Paříži koncert již v neděli (19. prosince), ale jak uvádí list Metro, musela jej zrušit, protože kamióny vezoucí její show uvízly na sněhem zasypaných francouzských silnicích.

Návštěva Francie je součástí turné newyorské rodačky, která se původně jmenuje Stefani Joanne Angelina Germanotta. Minulou zastávkou byl Londýn, kde šokovala fanoušky hněvivým výbuchem proti Vánocům. Svůj postoj ke svátkům klidu a pokoje pak podtrhla tím, že na kusy rozcupovala hlavu vycpaného Santa Klause a pak na něj ještě dupala jehlovými podpatky. I přes toto nečekané intermezzo byl koncert velmi úspěšný.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36