Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Daily Mail

Vánoční večeře nejtlustší matky světa: 30 tisíc kalorií

Ve svátečním duchu pojedla 30 000 kalorií.

Vánoční svátky jsou pro většinu lidí ve znamení zvýšeného příjmu kalorií. Na stole je zkrátka spoustu dobrého a mnohdy ne zcela zdravého. Normální člověk si ale na začátku nového roku dá předsevzetí, že zhubne. Nebo alespoň najede na běžný režim.

Neskutečná žranice
Američanka Donna Simpsonová je ale jiná. Jejím životním cílem je stát se nejtlustší ženou světa, k čemuž poměrně úspěšně směřuje. Zatím se pyšní akorát titulem nejtlustší matky světa. To jak jistě uznáte nepůsobí dostatečně honosně.

Jen pro dokreslení jaký je v tom rozdíl. Jako nejtlustší matka má Donna nyní zhruba 300 kilogramů. Jako nejtlustší žena chce vážit 450 kilo. Má tedy co dohánět. Ono už se v těchto váhách lépe hubne než nabírá.

Proto se Donna náležitě snaží. Stačí se podívat na její štědrovečerní večeři, jejíž kalorický obsah se zastavil na čísle 30 000. To je desetkrát více kalorií, než kolik má denně sníst průměrný muž. Pro Donnu to přitom ten den nebylo jediné jídlo.

A co že do sebe Donna vlastně naládovala? Konkrétně: 2 krocany, 2 kýty, 6 kilogramů různě upravených brambor, 5 bochníků chleba, 2 kila nádivky, 9 kilo zeleniny a to celé zalila 3 litry omáčky a 2 litry dresinku.

Je normální?

Ale nepodceňujte Donnu. Po této „skromné“ večeři si neodpustila ani vydatný dezert. Na to celé se musely dívat její dvě děti.

Nejtlustší matka sama ze sebe dělá kuriozitu. Například spustila webovou stránku, na které je za poplatek možné sledovat, jak se Donna přejídá. Lidé se na to z nějakého důvodu rádi dívají.

Jedna věc je být tlustá a snažit se s tím něco dělat, druhá věc je být tlustá a snažit se přibrat ještě více. Obzvlášť od matky je to naprosto nezodpovědný přístup, jelikož nejrůznější choroby na sebe nenechají dlouho čekat.

A mají se snad její děti dívat na to, jak jejich 450 kilogramů vážící matka jen leží v posteli a nemůže se ani hýbat? Jen proto, že chtěla být nejtlustší?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56