Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Elton John / foto: textually.org

Eltonu Johnovi a jeho partnerovi se narodil syn

Je to kluk jako buk!

Zpěvák Elton John (63) a jeho partner David Furnish (48) přivítali do své rodiny na Boží hod chlapečka. Porodila jim ho náhradní matka.

Pár oznámil narození Zacharyho Jacksona Levona Furnish-Johna v pondělí (27. prosince) v pozdních hodinách. V prohlášení pro UsMagazine stojí: "Zachary je zdravý, vede si skvěle a my jsme velmi hrdí a spokojení rodiče. Jsme nesmírně šťastní a radujeme se z této chvíle."

Sir Elton a jeho partner chtějí chránit identitu náhradní matky, ale prozradili, že jejich chlapeček se narodil v Kalifornii. Při porodu vážil 3 590 gramů a měřil 60 cm.

Na Ukrajině neuspěli
Anglický zpěvák a kanadský filmař se o rodinu snažili již dříve. V září roku 2009 chtěli adoptovat HIV-pozitivního chlapce z Ukrajiny, ale úřady to nepovolily. Poukazovaly na vysoký věk zpěváka, a protože jeho manželství s Furnishem neuznaly, prohlásily ho za svobodného.

Sir Elton si zamiloval malého Ljovu během návštěvy sirotčince, ale ukrajinský ministr rodiny, mládeže a sportu Jurij Pavlenko rozhodl, že osvojení nepřipadá v úvahu. Zpěvák prý skoro o dvacet let překračuje věkový limit pro adoptivní rodiče.

Dlouhá cesta za dítětem
John a Furnish spolu žijí už skoro dvacet let. Civilní sňatek uzavřeli v roce 2005 a o rodinu se snažili již dlouho.

"David a já jsme už dlouho mluvili o adopci. David pořád chtěl adoptovat a já jsem pořád odporoval, protože je mi dvaašedesát. A když se ještě vezme v úvahu, jak hodně cestuji, nebylo by to k dítěti fér," řekl zpěvák před pár týdny.

Názor na založení rodiny změnil až po setkání s Ljovou. Toho si sice nakonec nemohli nechat, ale sir Elton pod vlivem této události změnil názor a získal pocit, že by se s Davidem o dítě mohli a uměli postarat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13