Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Orlando Bloom / foto: Falcon

Orlando Bloom napadl paparazziho

Když se fešák naštve, nezná fotografa…

Pouze na pohled křehký herec Orlando Bloom toto pondělí (27. 12.) napadl paparazziho, který ho fotil před jeho domem v Los Angeles.

Stalo se to ve chvíli, kdy jel na své motorce domů. Herec známý svou rolí piráta z Karibiku motorku postavil vedle svého domu v Brentwoodu v Los Angeles a začal na fotografy, kteří ho v tu chvíli fotili, křičet.

Přišel k jednomu z paparazziů a chtěl mu vzít jeho fotoaparát. Potom šel k zadním dveřím auta jednoho z fotografů a zřejmě se tam snažil najít jejich další vybavení.

Co ho vytočilo?
Jeden z fotografů, který pracuje pro portal X17 Online řekl: "Orlando byl pěkně nasr*ný. Má svoje chvilky - prostě se někdy naštve a nechce kolem sebe žádné fotografy. Nikdo nedělal nic jiného, než že stál u cesty a fotil. Ale on to prostě nechtěl."

Třiatřicetiletý herec se nakonec uklidnil a od fotografů odkráčel pryč. Orlandova manželka Miranda Kerrová má v několika příštích týdnech porodit jejich první dítě. Možná právě to je důvod, proč herec chrání soukromí své rodiny přísněji než jindy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11