Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Snowzilla / foto: adn.com

Foto: Nejvtipnější sněhuláci

Postavit sněhuláka není těžké, ale postavit „originálního“ sněhuláka vyžaduje smysl pro humor a nějakou tu zručnost... Pokud vám ani jedno nechybí, tady je inspirace.

Čínskej bůh srandy
Tenhle sněhový mužík má jistojistě předky z Asie. Důkazem toho jsou šikmá očka, pěstěný úzký vous a čapka, která připomíná pokrývku hlavy asijských bojovníků. Uplácat tohoto sympaťáka nebude těžké, jen místo uhlí a mrkve použijte jiné relikvie - třeba koudel na vousy (dá se koupit v řemeslnických potřebách), uhlíky rozdrťte na menší díly a místo hrnce dejte sněhulákovi na hlavu třeba šátek nebo starou ošatku na chleba.

magazin.cz

Samá ruka, samá noha
Na první pohled připomíná vzteklé kotě, které nějaký „dobrák“ drží za hřbet. Rozzuřený výraz sněhuláka podtrhují ještě sněhové tlapy s palčáky, jež mu věnovali jeho tvůrci. Ještě že tenhle pašák nemluví, to by byla samá sprostá slova!

magazin.cz

Bacha, jde mateřská škola!
Srocení sněhových mrňousů je vždycky událost. Tito sněhuláci však mají jednu zvláštnost - chybí jim ruce. A tak, aby je jejich adoptivní rodiče nepoztráceli, jsou k sobě přivázáni červeným provázkem. Jenže to není všechno, jak člověk pozná v této bílé mase toho „svého sněhuláka“? Asi jen podle papírové tabulky, kterou mají svěřenci na krku.

magazin.cz

Sněhový obr
Postavit tohoto „mazlíčka“ byla asi pořádná fuška. Nicméně majitelé domku, před kterým sněhulák tak majestátně stojí, si tak vyrobili docela obstojného strážce rodinného pokladu. Sněhulák se sice nemůže hýbat, nicméně případné zloděje (či jiné nezvané hosty) odradí svým tečkovaným úsměvem.

magazin.cz

Zamrzlej Simpson
Hrdina animovaného seriálu Simpsonovi nějak ztratil svou pověstnou žlutou barvu. Homer Simpson v bílé verzi vypadá poněkud přepadle. Jakýpak průser zase udělal?

magazin.cz

Sněhuláci - zabijáci
Tak tahle dvojka sněhových mužíků se zřejmě nepohodla a došlo i na nože. Jeden z nich padl, druhý se s krvácejícím srdce brání smrti. Jaká je asi první pomoc pro sněhuláka?

magazin.cz

Výplach mozku
Krvavá historie pokračuje i u dvojice těchto sněhuláků. Stvořitelé jim spojili hlavy červenými dráty a jejich těla potřísnili rovněž tekutým ruměncem. Sněhuláci, jeden jednooký a druhý dvouoký, jsou tak spojeni do té doby, dokud se jejich mozkovny zcela nevypláchnou. A že to bude výplach pořádný! S prvním teplejším počasím z obou fešáků zbyde jen břečka.

magazin.cz

Navěky spolu...
Na tomto sněhovém výtvoru je nejzajímavější to, že se tvarem podobá člověku. Pak bychom se mohli dohadovat, jestli se jedná o člověka, který je obětí nějaké automobilové havárie nebo o zamrzlého majitele vozítka, který u svého modrého mazlíčka usnul a už se neprobudil.

magazin.cz

Dej mi kouda!
Sněhulák na obrázku je naprosto obyčejný, klasický sněhulák. Jeho zvláštností je jeho přátelství se srnou. Ta mu chodí pravidelně ukusovat mrkvový nos. A sněhového puclíka to nechává chladným.

magazin.cz

Vejlupek od protinožců
Mít doma takového sněhuláka, tak to je dost! Tenhle neposeda se klidně postaví na hlavu, aby vám ukázal, že si půjčil vaše fungl nové holinky!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 24