Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cher / foto: Shutterstock

Čtyřiašedesátiletá Cher si sex pořád užívá

Americká zpěvačka a herečka Cher se sice v květnu dožije už pětašedesáti, ale sex a láska jsou pro ni stále ústředními tématy jejího života.

"Pojem sex by nikdy neměl být pasé, dokud člověku v žilách proudí krev. Pravda, jsem už sice v letech, ale rozhodně ještě nejsem mrtvá. Cítím se stále sexy a pořád sex miluji," konstatovala Cher v rozhovoru pro zpravodajský magazín Focus.

Charismatická tmavovláska, držitelka Oscara za nejlepší ženský výkon v hlavní roli ve filmu Pod vlivem úplňku, se po desetileté pauze opět objevila na stříbrném plátně ve snímku Burlesque.

Musí se hlídat
A tvrdí: "Cítím se být v té nejlepší formě! Ale už nemůžu tolik vychutnávat různé laskominy jako dřív, musím hodně sportovat a o obličej musím pečovat prostřednictvím speciálních zvláčňujících krémů. Tělo s léty prostě ochabuje… A to mi jde na nervy!"

Na přibývajících letech nevidí nic pozitivního. "Lhala bych, kdybych tvrdila něco jiného," přiznala Cher.

Přesto se stále ráda zamilovává. "Vždycky jsem si užívala příležitostných lásek. Ty totiž udržují svěžest," svěřila se interpretka takových hitů, jakými jsou Believe nebo The Shoop Shoop Song.

Nepodřizuje se
Ovšem každý muž, který stojí o vztah s kráskou arménského původu, musí respektovat její ego. "Pokud si snad týpek myslí, že bych kvůli novému vztahu s ním jakkoli měnila svou osobnost, má smůlu - dostane padáka!" řekla Cher.

A dodala: "Tuhle chybu bohužel dělá spousta žen. Příliš se podřizují a zříkají se tím vlastního života."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14