Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: top-footballer.com

Osmiletý Romeo Beckham je celebritou budoucnosti

Romeo, syn Davida Beckhama, se dostal na žebříček nejlépe oblékaných mužů.

Osmiletý Romeo je ještě příliš malý, aby otci Davidu Beckhamovi šlapal na paty na fotbalovém hřišti, ale už se mu začíná podobat smyslem pro styl.

Mladý experimentátor
Experti z listu GQ prohlašují, že Romeo Beckham je "celebritou budoucnosti".

První krůček v tomto směru už udělal: dostal se na 26. místo seznamu nejlépe oblékaných mužů, který tento list sestavil.

"Je ochotný experimentovat, oblékat si nezvyklé a zábavné kombinace a jeho styl rozhodně není jen napodobeninou rodičů. Je jeho vlastní," říká David Walker-Smith, ředitel pánské módy obchodního řetězce Selfridges.

Už má vlastní značku

Romeo, který žije s rodiči Davidem a Victorií a dvěma bratry ve Spojených státech, vloni podepsal smlouvu o vlastní módní značce.

K tomu, aby předběhl otce, který se na žebříčku umístil na 16. místě, má sice ještě daleko, ale musí se vzít v potaz, že je ještě opravdu mladý.

Bodují i princové Harry a William

Poprvé se na žebříček elegánů dostali i britští princové Harry (26) a William (28). Harry dokonce staršího bratra porazil, protože se vyšvihl na pátou příčku. Odborníci podle listu Metro tvrdí, že "vypadá dobře, protože mu na tom vlastně nezáleží".

Princ William skončil na 27. místě. Styl budoucího britského krále ocenil například americký rapper Pharrell Williams, který prohlásil: "Líbí se mi, když se princ William pořádně vyparádí. Třeba když jede na lov, má na sobě vždy naprosto předpisové oblečení."

Kdo ještě uspěl?
Do čela britského žebříčku nejlépe oblékaných mužů se dostal herec Aaron Johnson (20), filmový představitel Johna Lennona.

Loňský vítěz Robert Pattinson (24) skončil na čtvrtém místě. Britský premiér David Cameron (43) si pohoršil a po loňském osmém místě skončil dvacátý.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2