Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spearsová / foto: Korzo

Britney Spears: Svatba - do třetice všeho dobrého!

Britney opět zatoužila po manželství.

Zpěvačka Britney Spears si bude brát svého bývalého agenta Jasona Trawicka. Ten ji konečně, po několikaměsíčních spekulacích médií, požádal o ruku.

Zatím snoubenci
Stalo se tak během loňských Vánoc, jak uvedli blízcí přátelé popové hvězdy. Zpěvačka je údajně "opilá štěstím" a nemůže se dočkat, až si s Jasonem v nejbližších měsících řeknou své ano.

"Jason ji nečekaně požádal o ruku během setkání jejího příbuzenstva na rodinné usedlosti v Kentwoodu v Louisianě. Rodiče Britney, Lynne a Jamie, jsou nadšení," řekl jeden z jejích přátel pro Sunday World.

Britney a Jason své zasnoubení oslavili v Conchas Chinas, svém oblíbeném přímořském letovisku v Mexiku. Uzavřeli se v soukromí vily se třemi ložnicemi, v níž vyjde jedna noc na 5 000 dolarů (v přepočtu téměř 93 tisíce korun).

magazin.cz

Alkohol, svatby, zhroucení...
Pokud ke sňatku dojde, půjde o třetí manželství Britney Spears. Její první sňatek trval pouhé dva dny, kdy si pod vlivem alkoholu vzala v Las Vegas svou lásku z dětství Jasona Alexandera. Sňatek byl anulován po uplynutí 55 hodin.

Její druhé manželství s Kevinem Federlinem, otcem jejích dvou synů, trvalo dva a půl roku. Skončilo dramatickým rozchodem, po kterém nasledovala opakovaná psychická zhroucení popové divy a dva pobyty na psychiatrické klinice.

Bije ji? Nebije ji?
Koncem loňského roku se proslýchalo, že Jason Britney několikrát fyzicky napadl.

Podle amerického časopisu Star si popová star stěžovala svému prvnímu manželovi Jasonu Alexandrovi na to, že ji Trawick nedávno uhodil tak, až měla monokl.

Nicméně Britney kartu obrátila s tím, že historka jejího prvního exmanžela je "totální snůška lží".

Kamarádka devětadvacetileté zpěvačky prohlásila: "Nikdy se jí ve zlosti ani nedotkl. A skutečnost, že jsou spolu už osmnáct měsíců, dokazuje, že je mezi nimi něco hlubokého a trvalého."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12