Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mila Kunis / foto: collider.com

Mila Kunisová: Jsem homosexuál v ženském těle!

Herečka Mila Kunisová přiznává, že ji přátelé kvůli jejím těsným vztahům s gay komunitou často přirovnávají k homosexuálovi v ženském těle.

Hvězda filmu Black Swan říká, že byla vychována ve velmi liberálním prostředí a k homosexuálům měla odmala hodně blízko.

"Vyrostla jsem v západním Hollywoodu, v samém srdci gay komunity, takže jsem jim vždycky dobře rozuměla. Často mi říkali, že jsem homosexuál uvězněný v ženském těle," řekla herečka ukrajinského původu reportérům listu The Advocate.

Opustila Macaulaye Culkina
Kunisová, která před pár dny oznámila rozpad osm let trvajícího vztahu s Macaulay Culkinem, je velmi svobodomyslná. Sama si svou sexualitou byla prý vždy jistá a neměla potřebu experimentovat.

"Nemusela jsem nijak hledat, protože mi bylo vždy jasné, co chci. Dospěla jsem hodně pozdě, takže mi dlouho trvalo, než jsem si zvykla na to, kdo jsem, fyzicky i sexuálně. Jakmile se mi to však podařilo, věděla jsem, co chci. Ale musím přiznat, že kolem mne experimentovali skoro všichni," dodala kráska.

Domácí puťka
Přestože vyrostla v Hollywoodu, před kluby a večírky dává přednost domácí pohodě.

"Občas si přeji, abych v sobě trochu té hollywoodské bouřlivosti měla, ale já taková prostě nejsem. Nejradši zůstanu doma, naložím se do vany, dám si sklenku vína a dívám se na televizi. Nechce se mi zajít do nejpopulárnějšího klubu, tancovat na stolech a pak trávit celý následující den popíráním toho, že se to stalo," dodává Milena "Mila" Markovna Kunisová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15