Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

Victoria Beckham potřebuje psychiatra!

Victoria Beckham prodělává psychoterapii, díky které ventiluje své pocity zlosti. Ty údajně přetváří na pozitivní energii.

Věrně při manželovi
Módní návrhářka, jejíž jedenáctileté manželství s fotbalovou hvězdou Davidem Beckhamem nedávno poznamenala neopodstatněná tvrzení o manželově nevěře, při svém muži věrně stojí. Zcela mu důvěřuje, ale cítí, že potřebuje pomoct se svou zlostí, aby ji přeměnila v něco pozitivního.

Když se jí novináři zeptali, zda se někdy uchýlila k terapii, Victoria řekla: "Neudělala to už někdy, nebo to jednou neudělá většina lidí? Nevím, jestli jsem vyrovnaná, nebo zklamaná. Nemyslím kvůli Davidovi – jemu úplně věřím, protože si spolu hodně povídáme. Ale jsem spíše duchovně založená. Raději bych svou zlost přeměnila v energii."

Kašle na drby
Šestatřicetiletá diva, která má s manželem syny Brooklyna, Romea a Cruze, nicméně přiznává, že se snaží nestarat se o to, co říkají druzí. Jinak by prý už dávno spáchala sebevraždu.

V rozhovoru pro britské vydání časopisu Vogue vysvětlila: "Nikdy není příjemné, když lidé píší zraňující věci. Ale poznala jsem už obě stránky slávy a uvědomuji si, že mi přinesla mnoho příležitostí.

Mám za to, že kdybych opravdu hleděla na to, co lidé říkají, už bych se dávno oddělala," dodává s hořkostí Britka, která se do světa showbyznysu uvedla jako Posh z dívčí skupiny Spice Girls.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18