Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Andrea Kerestešová / foto: Korzo

Šestadvacetiletá Kerestešová: Na modelku jsem stará

Slovenská kráska Andrea Kerestešová se čím dál víc objevuje při různých příležitostech jako modelka na mole. Že by ale tuto dráhu vyměnila za kariéru herečky, o tom zatím neuvažuje. Na modeling už je prý příliš stará.

"Dělat modelku mě sice baví a vždycky se na přehlídku těším, ale největší radost stejně mám, když už je konec," svěřila se Korzu absolventka Trnavské univerzity s titulem Mgr.

magazin.cz

"Sundám si totiž obvykle giganticky vysoké boty a obuji si ty své, nízké a pohodlné," dodala se smíchem.

Stará trémistka
Andrea bere módní přehlídky jako příjemnou změnu, věnovat by se tomuto povolání ale nechtěla.

"Na modelku už jsem stará a navíc jsem velká trémistka. Ideální dívky pro modeling mají dnes věk šestnáct až osmnáct let, což já nemám. Mě to baví, je to takové zpříjemnění normální práce, taková malá dávka exhibicionismu, ale mám trému. Co mě ale vždycky potěší, je ten potlesk na konci," tvrdí.

Pořád na ocet
Rodačka z východoslovenského Hlinného před měsícem dokončila natáčení úspěšného seriálu České televize Vyprávěj a teď se věnuje práci na Slovensku.

"Začala jsem tam natáčet nový seriál, takže mám teď trochu pendlovačku, ale až to skončí, zase se budu věnovat věcem tady. Nechci si na nic stěžovat, jsem ráda, že mám práci. Jsem spokojená, protože dělám to, co mě baví. A to je super," svěřila se.

Jediné, co se herečce příliš nedaří, je najít ideálního partnera. Po rozchodu s podnikatelem Janem Leitnerem je stále sama. "Přítele nemám už docela dlouhou dobu. A žádný na obzoru zatím bohužel není," přiznala Andrea.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6