Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
André Agassi / foto: smh.com.au

Agassi: Kupte to a ukáži vám nahou manželku

Tenista lákal dobrodince na fotky své nahé ženy Steffi Grafové.

Tenisová legenda André Agassi na charitativní aukci nabízel výherci pohled na nahé snímky své ženy – bývalé tenistky Steffi Grafové.

Wimbledonský šampión se na Tchaj-wanu zúčastnil charitativní akce Rise Of The Legends a s plným nasazením se snažil přimět zájemce, aby si sáhli do nejhlouběji do kapes.

Steffi zůstala doma v USA a starala se o děti – devítiletého Jaydena a sedmiletou Jaz Elle. Pyšný úsměv na Agassiho tváři však podle listu Telegraph jasně svědčí o tom, že i po deseti letech manželství skvěle funguje.

Zaplaťte a uvidíte
Aukce, jež se legendární tenista zúčastnil, měla za cíl poskytnout přístup na tenisová turné lidem, kteří by si to jinak nemohli dovolit. A také pomoci obětem tajfunu Morakot – nejničivějšího, jaký tato část Tichomoří zažila.

Agassimu se však zdálo, že při dražbě vzácného orientálního talíře začínají kupující zívat. Rozhodl se tedy převzít režii do vlastních rukou a nabídnout něco speciálního. Prohlásil tedy: „Když přispějete víc než šesti tisíci dolary, ukážu vám na mobilu fotku mé ženy, zcela nahé.“

Zabralo to
Pak Agassi pozval jednoho muže z obecenstva, aby na pódiu osobně ověřil, že to myslí vážně. Fotografové pak už jen zachytili výraz muže, který na mobilu zřejmě uviděl slibovaný snímek a zvedl obočí až do půlky čela. Nepodařilo se ověřit, co vlastně viděl, ale Andrému to pomohlo vybrat peníze na dobrou věc.

Steffi a André jsou spolu od roku 1999, kdy oba vyhráli turnaj French Open a zatančili si společně na plese vítězů. Vzali se 22. října 2001 a žijí v Las Vegas.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4