Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
John Travolta / foto: icelebz.com

Jak rodí Travolta? Potichu jako správný scientolog

Travoltova manželka přivedla na svět syna „tichým porodem“.

Herečka Kelly Prestonová – manželka hollywoodského veterána Johna Travolty – promluvila o nedávném porodu jejich syna. Nesl se ve scientologickém duchu. „Myslím, že vůbec otěhotnět v tomhle věku je naprostý zázrak,“ řekla Prestonová v rozhovoru pro LA Times.

Jemný chlapec
Pár se pokoušel o další dítě poslední tři roky. Zvláště intenzivně od smrti šestnáctiletého syna Jetta, který v roce 2009 zemřel během dovolené na Bahamách.

Malému synovi, který prý má modré oči po otci, nakonec vybrali jméno Benjamin. Prý proto, že to je „jemné“ jméno. „Jemný“ byl prý i jeho porod: tichý, jak doporučuje scientologie, k níž se oba rodiče kloní.

Pšt, ani slovo!
„Tichý porod v podstatě znamená, že pokud to jde, nemluví se. Když potřebujete zasténat, je to samozřejmě normální. Jedná se ale o uvedení dítěte na svět tak klidně a mírně, jak to jen jde,“ vysvětlovala herečka.

Je přesvědčená, že všechny její dětí – pár má ještě desetiletou dceru Ellu – byly tímto přístupem k porodu pozitivně ovlivněny. „Moje děti vždycky byly skvělé. Velmi klidné, šťastné a jsem naprosto přesvědčená, že je tomu tak díky tomuto přístupu,“ dodala Prestonová.

Hrdí rodiče nedávno poprvé ukázali fanouškům fotografie malého Benjamina a John Travolta tvrdí, že jeho narození vneslo do rodiny „nového ducha a cíl“.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7