Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: Shutterstock

Cameron Diaz: Kupovala jsem drogy od Snoopa Dogga

Herečka Cameron Diaz přiznala, že když chodila do školy s nynějším rapperem, dnes známým jako Snoop Dogg, kupovala si od něj drogy.

„Charlieho andílek“ a Snoop Dogg, tehdy Cordozar Calvin Broadus, vyrostli ve stejné části kalifornského Long Beach. A jak Cameron připustila v nedávném rozhovoru pro LA Times, znali se docela dobře. Dokonce natolik, že si od něj kupovala marihuanu.

„Chodili jsme spolu na střední školu. Byl o rok starší než já. Docela si ho pamatuji, byl hodně vysoký a hubený a na hlavě měl spousty copánků. Jsem si poměrně jistá, že jsem od něj kupovala trávu. Určitě je to tak,“ uvedla populární blondýnka.

Zlobivý kluk
Snoop Dogg měl v pozdějších letech nejrůznější potíže se zákonem včetně obvinění z vraždy (z něhož byl osvobozen) a obvinění z přechovávání marihuany.

K tomu se několikrát doznal – pokaždé dostal pokutu a podmíněný trest. Jeho o rok mladší spolužačka Cameron Diaz se nikdy do podobných potíží nedostala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11