Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Provokatérka trochu jinak: Lady Gaga chystá zásnuby

Výstřední zpěvačka Lady Gaga se rozhodla k něčemu až překvapivě normálnímu: sestěhovala se s přítelem Lukem Carlem. Očekává se, že zanedlouho oficiálně oznámí zasnoubení.

Lady Gaga začala s barmanem Lukem chodit vloni, ale šlo spíše o obnovení staré lásky. Znají se již dlouho a randili spolu ještě předtím, než se Stefani Germanottová proslavila pod uměleckým jménem Lady Gaga.

Jak uvádí list Daily Star, zpěvačka se svým přítelem strávila Vánoce v domě Lukových rodičů v Nebrasce. Zřejmě šlo všechno tak dobře, že se rozhodli žít společně „na hromádce“ v přepychové vile v Bel Air a plánovat budoucnost.

Snoubenec nemá na prsten
Oficiální oznámení o zasnoubení by mohlo přijít již zanedlouho, ale svatba ještě zřejmě nějakou dobu počká.

„Ona a Luc s určením data svatby nijak nepospíchají. Gaga dokonce ještě nemá ani pořádný zásnubní prsten, protože si ho Luc nemohl dovolit,“ říká jeden z jejich přátel.

Svatba na romantickém jihu
Pokud se ale opravdu vezmou, je možné, že k tomu dojde v Charlestonu. Zpěvačka je tu totiž tak populární, že toto jižanské město v sobotu již podruhé slavilo „Gaga Day“, na nějž se dostavily stovky fanoušků a fanynek v různých napodobeninách kostýmů této výstřední hvězdy. Jeden člověk se dokonce pokusil o kopii slavných šatů z hovězího masa.

Výtěžek z celé akce šel na charitu Trevor Project, která provozuje linku důvěry a snaží se zabraňovat sebevraždám mezi mladými homosexuály.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15