Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Middletonn a Prince William / foto: luxuo.com

Kate Middletonová chce před svatbou přibrat!

Snoubenka britského prince nechce vypadat jako vyžle.

Nadcházející svatba prince Williama a Kate Middletonové je již teď velmi ostře sledovaná. Nevěsta se proto rozhodla, že je čas se postarat, aby se lidé měli na co dívat... Proto nasadila dietu, aby přibrala na váze.

Vychrtlost není slušivá
Kate, která běžně nosí velikost 36, se bojí, aby v průběhu příprav na velkou událost nepřišla o své křivky. Přechází proto na stravu bohatou na uhlohydráty – cukry a jejich polymery, například škrob.

„Kate kvůli tomu shonu okolo plánování svatby začala ztrácet na váze. Teď si dělá starosti, aby nebyla až moc hubená, takže do jídelníčku přibrala hodně uhlohydrátů. Neznamená to, že by do sebe začala cpát ohromné porce špaget, ale určitě přidá více chleba, ovesné kaše a cereálií,“ prozradila britskému listu Now jedna její kamarádka.

Jak na křivky?
Drobná brunetka, která se ráda udržuje v kondici v tělocvičně, začala spolupracovat s dietoložkou. Ta jí poradila, aby jedla pětkrát až šestkrát denně.

„Dál se drží své běžné rutiny běhání a spinningu, chce ale křivky, takže rozhodně ubere ve cvičení s lehkými činkami. Pro někoho, kdo je tak aktivní, není jednoduché přibrat na váze... A u Kate se zdá, že kalorie spaluje, aniž by se vůbec snažila,“ dodala kamarádka.

Kate už také přestala pracovat ve firmě svých rodičů a na svatbu se připravuje „na plný úvazek“. Není to vlastně nijak mimořádná změna, protože v popisu práce měla plánování večírků a oslav.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3