Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Paris a Lindsay budou boxovat. Za milion!

Profesionální pařmenky dostaly nabídku na společný boxerský zápas za milion dolarů.

Dědička hotelového řetězce Paris Hilton a herečka Lindsay Lohan by si mohly vydělat milion dolarů (18 milionů Kč), kdyby proti sobě nastoupily v ringu.

Obě blondýnky strávily trochu času ve vězení. Teď by prý mohly přispět charitativní organizaci, která pomáhá alkoholikům a drogově závislým. „Byl by to skvělý způsob, jak by dámy mohly splatit svůj dluh společnosti,“ říká organizátor zápasu Damon Feldman.

Ať splatí dluh

Feldman se podle listu Metro specializuje na organizaci boxerských zápasů mezi celebritami.

Již dříve zařídil zápas pro Michaela Lohana (otec Lindsay) a tvrdí, že by se mladé ženy rozhodně nemusely zápasu bát: „Měly by na sobě boxerské rukavice velikosti menších polštářů. Byla by to spíš legrace. Paris i Lindsay mely v minulosti o box zájem a trochu trénovaly. Michael by navíc mohl dceři pomoci. Sám si v ringu vedl velmi dobře. Nazvali bychom to třeba bitva zlobivých holek z Hollywoodu.“

Dvě kriminálnice
Zatím není známo, jak na tento návrh kamarádky zareagují. Alespoň teoreticky by to ale možné bylo. Lindsay nedávno skončila léčení na odvykací klinice a zatím se do žádných dalších průšvihů nedostala.

Paris, která absolvovala krátký pobyt za mřížemi v roce 2007, se sice letos párkrát dostala do různých nepříjemných situací, když u ní byl nalezen kokain, zatím ale zůstává na svobodě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21